Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez normális? Ha a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Ha a barátom orálisan elégit ki és utána megcsókolom kicsit undoritónak tartom mivel a szája mintha hagyma szagú lenne. Velem van a baj?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 21:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Milyen sok rendes/értelmes embert találni itt...

természetesen rendszeresen fürdök,nem viszketek és nincs semmi ilyne bajom.

2009. júl. 6. 22:45
 12/18 anonim ***** válasza:

hagyma szaggal járó betegség nincsen:D

amúgy sztem azvan h már eleve van vmilyen szájszaga, ami nemfeltétlen hagymás, de a punciddal keveredve hagymás féle lesz :D

ilyen simán van, gondolj arra ha mondjuk eszel vmit, akármit, és az hagy vmki szagot a szádban, és ráeszel vmi mást, akkor keveredik a 2 szag :D

2009. júl. 6. 23:15
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
Barátodnak nm rohad a foga??? :D
2009. júl. 7. 00:33
 14/18 anonim ***** válasza:
nincs veled baj, én is utálom a hagymaszagot. :S
2009. júl. 7. 00:52
 15/18 anonim válasza:

ha a barátodnak nyalás előtt nincs semmiféle szájszaga,akkor az a te nunid szaga amit érzel...100%

a nuninak alapból ígyiúgyis (ha napi 20x mosod) van szaga...nincs itt baj..max várjatok a smárral vhogy:D

2009. júl. 7. 01:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem eddig minden pasimnak volt egy bizonyos illata a szájának, amikor igazán be voltak indulva. Ez leginkább almalére hasonlított, de néha hagyma illatba is átcsapott, akkor igazán el volt borulva az agyuk.. Ezt én eddig kivétel nélkül minden fiún éreztem, másokat kérdezve senki nem tapasztalt hasonlót, szóval lehet, hogy az orrom érzékenyebb. Szóval szerintem egyszerűen csak ezt érezheted talán...
2009. júl. 7. 02:53
 17/18 anonim ***** válasza:
hát, ha hagyam szagu.. akkor nem neki van baja.. hanem veled nem ok vmi odalent :/
2009. júl. 10. 12:09
 18/18 anonim ***** válasza:
én komoly választ adok kérdésedre : van ugy hogy olyan ízt érzünk a szánkba , nem mindig .Nyálunk se mindig ugyan olyan ízű. Sima csókólózáskor is sokszor más ízt érzünk , de van hogy ugyan azt a megszokot finom nyálíz van .
2009. júl. 10. 13:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!