Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túlságosan szexmániás?
Figyelt kérdés
Már több mint fél éve vagyunk együtt és együtt vesztettük el 1 hónapja, nagyon szeretjük egymást, demikor találkozunk a barátommal (én 17 ő 20) mindig kívánom naponta többször is úgy 3-4szer és mindig rámászok de, nagyon sok visszautasítást kapok:s és azt mondta h mindig erről bezsélgetünk, mindig ezt akarom és h ő nem ilyen. Hogy tudnék leszokni a mániámról vagy őt rászoktatni?2009. júl. 6. 20:44
1/7 anonim 

válasza:

nem egyezik az igény és a kínálat.
különböző embereknek különböző igényeik vannak. és úgy látom hog yez nálatok eltér, ergo nem illetek egymshoz.
ilyenkor át kell gondolnod, hogy szeretnéd-e ezt így folytatni vagy nem
2/7 anonim 

válasza:

Hát én segíthetek rajtad...:D Én sosem utasítanék vissza ilyet. Ha pedig nem akarja, úgysem fog, sehogy sem tudod rávenni.
3/7 anonim 

válasza:

Erről sztem nem igazán lehet leszokni....szomorú hogy sok elutasítást kapsz...mert általába a pasiknak az a bajuk hogy a lányok a párkapcsolatban nem igen kezdeményezőek a szexet illetően. Pedig ahogy én tudom az ien fiatal srácoknak állandoan ez jár a fejükben...ismerek párat azért merem ezt irni.....Tényleg gondolkozz el hogy most hogy lesz vagy mint lesz.....érdekes pasi lehet.....Akkor még meg is értem ha dolgozik és fáradt....de ha nem akkor furi nekem. Mond meg neki hogy szereted és kívánod a testét ahogy van...de ha már ez is el lett lőve akkor....már nem tok mit mondani....
4/7 anonim 

válasza:

vagy tartasz mellette valakit, vagy hagyni kéne az egészet.
5/7 anonim 

válasza:

Vagy megszoksz, vagy megszöksz. Azaz: vagy megbékélsz vele, hogy ilyen, és elfogadod az alacsonyabb libidójával, és alkalmazkodsz, vagy hagyod és keresel egy másikat, akivel nemi étvágy tekintetében jobban összeilletek.
Most egyiket sem csinálod, hanem egy harmadikat, a lehető legrosszabbat: olyat vársz el tőle, amire képtelen.
6/7 anonim 

válasza:

Ha több szexet akarsz és ő nem akarja akkor szerintem szakítsatok mert előbb utóbb megcsalod!! Hányszor szexeltetek abban az egyhónapban???
7/7 anonim 

válasza:

érdekes, hogy 17 évesen nem csak a szexen jár az esze, nekem azon járt csak :))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!