Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nem szimpatikus az orális szex? Az sem, hogy én csináljam és az sem, hogy nekem csinálják,18 éves lány vagyok, és még nem is próbáltam, de nem is nagyon akarom, ez mással is előfordul?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 20:31
1/10 anonim 

válasza:

A nem szimpatikus azt jelenti hogy undorodsz tőle? Mert akkor nem vagy egyedül. Ha nem tudod élvezettel csinálni, ne is csináld.
2/10 anonim 

válasza:

Nekem sem jöttbe annyira ez a dolog, exeimnek nem is csináltam szinte. Mostani páromnak meg csinálom, naponta többször is, mert tudom hogy neki ezzel örömöt okozok.
Ha lesz párod akibe annyira szerelmes leszel..és szeretnél neki örömet okozni..úgyis megfogod tenni:)
3/10 anonim 

válasza:

Nekem se szimpatikus csináltam már és nekem is csinálták már
4/10 anonim 

válasza:

Hát én olyanról nem hallottam hogy valaki nem szereti hogy ha neki csinálják!! De amúgy hogy ha nem próbáltak akkor még nem is tudhatod hogy milyen szerintem egy próbával nem veszítesz semmit! De hogy ha semmi képen nem akarod akkor ne csináld és ennyi! A párod majd megszokja!
5/10 anonim 

válasza:

Megnyugodtam:) már azt hittem, csak én gondolkodom így! Hát én se tudtam magam rávenni...pedig tudom, hogy a pasik szeretik, de nem megy.
6/10 A kérdező kommentje:
Engem is megnyugtat a tudat, hogy nem velem van gond :D Köszönöm a válaszokat :)
2009. júl. 6. 20:53
7/10 anonim 

válasza:

eleinte nekem sem volt az, se az h adjam az meg főleg nem hogy kapjam. aztán elkezdtem a barátomnak csinálni mára meg már kijelenthetem h élvezem :D
az meg valahogy még furább volt h ő csinálja nekem de megszoktam és már én kérem
8/10 anonim 

válasza:

akkor az a lényeg, hogy olyan pasit találj, akinek ilyenre nincs igénye
9/10 anonim 

válasza:

úgyis lesz akinek szívesen megteszed
10/10 anonim 

válasza:

Meg tudod magyarázni hogy miért szimpatikus?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!