Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos nektek az orális szex, csajok?
Mennyire fontos adni?
Mennyire fontos kapni?
Melyik a fontosabb adni, vagy kapni?
Mit csinálunk jól, és mit csinálunk rosszul?
Ne hülyéskedjetek!!!!!!!!

Én szeretek adni,de ugyanakkor kapni is!:)
Én imádom,ahogy a barátom csinálja nekem,és állitólag ő is ahogy én csinálom neki!!
Csak az nem szokott jól esni néha,amikor gyorsan csinálja!:D
Szia!
Én szeretem nagyon az orális szexet, ha én csinálhatom. Nem tudom miért, nekem nem jön be annyira, ha nyalnak. Biztos nem volt olyan, aki tutin csinálta volna eddig. Lassan, teljes nyelvvel, pici nyalások a csiklón utána. Azt nem szeretem, ha a teljes nyelvét be akarja dugni a hüvelyembe. Szóval váltakozva előbbiek és közben ujjazás, simogatás. Talán ez bejön.

Nekem nagyon fontos, hogy adjak is meg kapjak is. Nálunk ez már természetes része a szexuális életünknek, el se tudnám nélküle képzelni a szexet! Imádom csinálni, mert jó érzés látni, hogy mennyire jól esik a barátomnak. És azt is imádom, amikor a barátom csinálja nekem, nagyon jó érzés, ahogy a finom, puha nyelvével a csiklómat nyalja, leírhatatlan érzés!
19/L

Előző(19.58.) vagyok:
Jól csináljátok, ha ütemesen gyorsan nyaljátok a csiklót.
Az viszont szerintem nem jó, ha szívogatjátok, mert nagyon érzékeny.

Én csak úgy tudok elmenni,ha orálisan elégít ki a párom. Máshogy nem megy,szóval nekem nagyon fontos.
Adni is imádom,mert jó a barátomnak,csinálni is szeretem.
Mi a jó? Mindenki más..valakinek a gyors,valakinek a lassú. Nekem a gyors jön be és közben egy ujja bennem van. Úgy nagyon jó!
21/L

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!