Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellemetlen helyzet, mi lenne a célszerű?
Figyelt kérdés
Egy évig együtt voltam titokban egy sráccal, de csak egy egy éjszakás kalandnak indult mert nekem akkor még volt barátom, neki meg még barátnője. Ő szakított, majd később én is, de azalatt az egy év alatt előfordult, hogy amikor már fájt az együttlét, (mert neki 21 cm) akkor sem mutattam ki, mert akkor már szerettem valamilyen szinten. Most hogy együtt vagyunk, szintén előfordul, és nem merek neki szólni. Szerintetek pedig érdemes lenne? Mert ő ha esetleg olyan pozíciót veszünk fel amilyenben fáj, akkor meg szokta kérdezni, hogy fáj-e, de látom rajta hogy ő élvezi, és nem akarom, hogy miattam máshogy csináljuk. Meg milyen lenne már, hogy azalatt az egy év alatt nem fájt úgy, most meg fáj. Tehát megmondjam neki hogy akkor is előfordult már, vagy tűrjem?2009. júl. 6. 19:19
1/7 anonim 

válasza:

Mond el. Ha kérdi, hogy fáj-e, válaszolj neki és te is fogod majd a késsőbbiekben élvezni :)
2/7 anonim 

válasza:

ne legyél buta,szolj ha fáj...okozhat sérülést is...
neki is az jó,ha neked is jó...
3/7 anonim 

válasza:

ne csak akkor mond el,hogy fáj ha kérdezi!!!
az együttlét arról szól, hogy mindketten élvezzétek, ha az egyik nem élvezi, akkor mást kell csinálni, vagy abbahagyni!!!
ha ezt nem teszed most meg, akkor a későbbiekre nézve saját magadnak okozhatsz szexuális problémákat!!!
4/7 A kérdező kommentje:
Én élvezem vele az együttlétem, nem erről van szó, ez nem olyan gyakori, csak nem tudom hogy mit szólna hozzá, hülyének nézne hogy eddig nem mondtam. Tudom hogy neki is az a jó ha nekem is jó, de nehogy kellemetlenül érezze magát, ha én ezt elmondom, ezt szeretném elkerülni.
2009. júl. 6. 19:28
5/7 anonim 

válasza:

tehát TE úgy gondolod, hogy ő úgy gondolja? :)
a saját gondolataid akadályoznak abban, hogy lazíts. mindent meg lehet mondani, ha vmi fáj vagy nem jó, akkor azt el ekkl mondani. ez nem azt jelenti, hogy vmi mindig fáj, ez a napi formától is függhet :)
6/7 anonim 

válasza:

nyugodtan mondjad neki h fáj, valszeg nem minden pózban fáj, és valszeg sok olyan póz van, amit ő is nagyon élvez, neked meg nem fáj. néha nekemis fáj, ilyenkor egyszerűen pózt váltunk, és ennyi. és ugyanúgy élvezi tovább.
7/7 anonim 

válasza:

én a helyedben nem monanám el h már 1 évvel ezelött is fájt,hanem ha legközelebb fáj,kérd meg h ne így csináljátok,váltsatok pózt és élvezzétek tovább. Esetleg miután végeztetek meg említhetnéd neki h többet abba a pzba ahogy fáj,ne csináljátok,mert már multkor is előfordult de nem akartál szolni,mert azt gondoltad h biztos tul hevesek voltatok vagy akármi vagy és egyszeri alkalom
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!