Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ruhában (alsógatya és bugyi)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ruhában (alsógatya és bugyi) szorosan összért a nemi szervünk. A kéjnedvben lévő sperma bejuthatott a hüvelyembe?

Figyelt kérdés
Ezen kívül nem történt semmi, csak izgattuk egymást. Még szűz vagyok.
2009. júl. 6. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ruhában??NEM!A ruháról még nem ugrik beléd a sperma és nem termékenyít meg. Olvassál utánna szerintem :)

L, 18

2009. júl. 6. 19:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 100%, hogy nem leszel terhes, még azt sem lehet rá mondani, hogy minimális az esély, mert nincs. Nyugodj meg semmi baj :)
2009. júl. 6. 19:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor sem ha balosan áll neki és így a nedv kijjebb folyik? Vagy ha elcsúszott egy kicsit a bugyi a "dörzsölés" miatt?
2009. júl. 6. 19:20
 4/9 anonim ***** válasza:
53%

hátha ugy csináltátok ahogyan én elképzelem...mondjuk nekem elég piszkos a fantáziám:)

szerintem icipici esély azért van

2009. júl. 6. 19:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ugyan már....ruhán keresztül? szted a kis spermiumok keresik majd a ruhán átvezető mikroszkópikus nyílásokan, és célirányosan haladnak a te nadrágod felé, át a bugyidon, kis tévelygés a szeméremajkaid között, majd fel egészen a méhedig??? ugyan mááááááár....::D
2009. júl. 6. 20:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Második vagyok, egy icipici esély sincs. Hidd el nekem. Esélyed csakis és kizárólag akkor lenne, ha behatolt volna, vagy ha az ujján spermium lett volna és azzal hatolt volna beléd. Nyugi, minimális sincs,nem tudom miért mondták, hogy igen, manapság mindenki annyira biztos abban, hogy szinte bármiből gyerek lehet, ennek ellenére nincsen. Gondolj bele ilyen alapon bárhol és bármikor teherbe eshetnél. Nyugi 100000000%, hogy nem lehetsz terhes :)
2009. júl. 6. 20:40
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
Te a múltkor is feltetted ezt a kérdést nem? Hallod... NEM! Nem tanultál biológiát?
2009. júl. 6. 20:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb ugyanaz mintha leszoptad és nyelted volna attól se lehetsz terhes De Ettől sem. Ez tuti.....
2009. júl. 6. 21:11
 9/9 anonim ***** válasza:

hehe :D már velünk is volt:) ilyenre nem is gondoltam :D

dehogy juthatott!! nyugi

2009. júl. 6. 22:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!