Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a legperverzebb álmotok?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 12:33
1/20 anonim 

válasza:

hogy kikötöznek,bekötik a szememet,és egyszerre kényeztet egy nagyon jó nő és egy pasi :)
2/20 anonim 

válasza:

hogy egy egyedire festett tuning autoval, jo hangfelszerelessel döngessek végig a világon..ja...az elég perverz lenne..
3/20 anonim 

válasza:

Nyilvános helyen egy csajjal.Vagy az,hogy egy jópasi "megerőszakol".Bár úgysem lenne erőszak belőle..:D
4/20 anonim 

válasza:

Hogy srác voltam és a csaj lovagolt rajtam :)
5/20 anonim 

válasza:

hm...nekem kettő is van:
1. szerepjáték.Én beöltöznék sexy titkárnőnek, a párom pedig vadító öltönyös főnöknek.Nagyon beindulok az öltönyös pasikra.
2. Szex egy másik csajjal.DE csak egyszer és szigorúan titkosan.Hisz nem vagyok én leszbi, csak szimplán játszadoznánk.
6/20 anonim 

válasza:

18/L Egy olyan buborékos medencében szexelni,és utána mindenhól a házban bilicsel és egyébb kis dolgokkal egésznap XP na abban nem fáradnék el ... egy darabig
7/20 anonim 

válasza:

Tyűha...igazából én ált. megvalósítom az álmaimat:D De szerintem ez olyan hogy kinek mi a durva.Vki már attól megilyed hogy másik pózban csinálják...nekem viszont a harapás vagy a 2 csaj 1 pasi dolog sem perverz:D
9/20 anonim válasza:
utolsónak: a legjobb barátnőd ezt tudja?
10/20 anonim 

válasza:

Két srác és én
Egy lánnyal (kettesben)
Egy lány, egy srác, és én
A szerepjáték engem is izgat. Cuki kis diáklány lennék, rövidke szoknyában, ami alatt nem lenne bugyi, és megpróbálnám elcsábítani a "tanár urat" :P
No meg videóra venni xP
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!