Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok mi a legperverzebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a legperverzebb álmotok?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 12:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
hogy kikötöznek,bekötik a szememet,és egyszerre kényeztet egy nagyon jó nő és egy pasi :)
2009. júl. 6. 12:40
 2/20 anonim ***** válasza:
50%
hogy egy egyedire festett tuning autoval, jo hangfelszerelessel döngessek végig a világon..ja...az elég perverz lenne..
2009. júl. 6. 12:42
 3/20 anonim ***** válasza:
73%
Nyilvános helyen egy csajjal.Vagy az,hogy egy jópasi "megerőszakol".Bár úgysem lenne erőszak belőle..:D
2009. júl. 6. 12:42
 4/20 anonim ***** válasza:
75%
Hogy srác voltam és a csaj lovagolt rajtam :)
2009. júl. 6. 12:51
 5/20 anonim ***** válasza:
90%

hm...nekem kettő is van:

1. szerepjáték.Én beöltöznék sexy titkárnőnek, a párom pedig vadító öltönyös főnöknek.Nagyon beindulok az öltönyös pasikra.

2. Szex egy másik csajjal.DE csak egyszer és szigorúan titkosan.Hisz nem vagyok én leszbi, csak szimplán játszadoznánk.

2009. júl. 6. 13:10
 6/20 anonim ***** válasza:
86%
18/L Egy olyan buborékos medencében szexelni,és utána mindenhól a házban bilicsel és egyébb kis dolgokkal egésznap XP na abban nem fáradnék el ... egy darabig
2009. júl. 6. 13:27
 7/20 anonim ***** válasza:
88%
Tyűha...igazából én ált. megvalósítom az álmaimat:D De szerintem ez olyan hogy kinek mi a durva.Vki már attól megilyed hogy másik pózban csinálják...nekem viszont a harapás vagy a 2 csaj 1 pasi dolog sem perverz:D
2009. júl. 6. 13:49
 8/20 anonim ***** válasza:
72%
2esben a legjobb baratnommel.
2009. júl. 6. 14:43
 9/20 anonim válasza:
77%
utolsónak: a legjobb barátnőd ezt tudja?
2009. júl. 6. 16:16
 10/20 anonim ***** válasza:
69%

Két srác és én

Egy lánnyal (kettesben)

Egy lány, egy srác, és én

A szerepjáték engem is izgat. Cuki kis diáklány lennék, rövidke szoknyában, ami alatt nem lenne bugyi, és megpróbálnám elcsábítani a "tanár urat" :P

No meg videóra venni xP

2009. júl. 6. 17:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!