Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elmúlik, vagy menjek pszicholó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúlik, vagy menjek pszichológushoz?

Figyelt kérdés
Legutóbbi szeretkezésunkkor tett egy megjegyzést a patrnerem a testemre, ami nagyon rosszul esett, azóta vége, ennek már jóideje, de bennem maradt a komplexus, rájöttem hogy egy nagy barom, dehát nagyon rosszat tett az önbizalmamnak, és a baj, hogy nehezen is élvezek és félek hogy ez csak olaj a tűzre...
2009. júl. 6. 12:01
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

az én jelenlegi párom is "örökölt" az elődömtől 1-2 hasonlót. sok szeretettel és figyelmességgel, törődéssel ezek gyógyíthatóak.

Tudod , úgy szeret, ahogy vagy.

2009. júl. 6. 12:06
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Jó ég, mit mondott az a szerencsétlen ha ennyire megmaradt?:O Amúgy szerintem nem kell pszihomókus, keress egy rendes férfit, aki úgy és olyannak szeret, ahogy vagy. Ő kigyógyít majd ;)
2009. júl. 6. 12:12
 3/9 A kérdező kommentje:
igen,sajnos egyes férfiak seperc alatt letudják rombolni azt a kis önbizalmat is,utána meg marad a görcs,és szex közben is ez hatalmas akadály...
2009. júl. 6. 12:12
 4/9 A kérdező kommentje:
beteg voltam,lefogytam,és nem tetszett a pehelysúly,meg hogy lapos a hasam :(,lehet én reagáltam túl vagy én vagyok nagyon érzékeny,de attól még rosszul esett
2009. júl. 6. 12:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Lapos a hasad? Ez szerintem nem baj:) Bár van olyan akinek már ez is szakítóok.. hát elég szánalmas az ilyen :S
2009. júl. 6. 12:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Addig oruljon, amig vekony vagy!! Ez csak egy elony, ne menj pszichologushoz, inkabb keress egy olyan part, aki ertekeli azt, hogy csinos vagy, es visszaadja az onbizalmadat.sok sikert hozza.
2009. júl. 6. 12:42
 7/9 A kérdező kommentje:
izmos inkább:),igen,szerintem aki nem tudja értékelni megsem érdemli
2009. júl. 6. 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:

te, hallod, lapos a hasad, azaz izmos, vékonyabb is vagy, és ez nem tetszett a párodnak? te jó ég. és neked nincs önbizalmad? nanemáááááááár.

lehet amúgy azért mondta, mert most jobban nézel ki, és parázik h így mások is szemet fognak vetni rád. mert nehiogymár egy pasinak nejöjjön be egy izmos lapos has...sztem netörődj ezzel, nagy baromság.

2009. júl. 6. 14:15
 9/9 SzSzili ***** válasza:
Az én barátnőm sem evett sokat mert beteg bolt. Mindig mondogattam hogy egyen rendesen mert el fog fogyni. De csak azért mert aggódok érte. Ha lefogy, ha meghízik én őt szeretem, csak ne legyen beteg. Lehet a barátod is csak azt akarja hogy egészséges legyél és ezt összekötötte azzal hogy kicsit párnázottabb vagy.
2009. júl. 6. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!