Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 nap alatt hányszor szeretkezel a pároddal? Mennyi volt eddig a legtöbb?

ezerszer feltették már ezt a kérdést.
nekünk a max 5 volt kb 4 óra leforgása alatt (távkapcsolat, nem volt olyan, hogy 1 egész napot együtt tudtunk tölteni)

bocsi nem láttam még ezt a kérdést egyszer sem.
A napi 4 is tegnap sikerült (vasárnap mindketten ráérünk)

Mi úgy csináltuk, hogy egyszer reggel 8 körül, aztán d.u. 3kor..majd 5kor..és este 11kor... :)
Páromnak már fájt a pénisze. (ő szoktatott rá, hogy naponta több legyen..és minden nap!)
én 18L, párom 26

Számomra eleve fura kérdés ez, mert nem tudom meghatározni, h hol van hivatalosan a szex vége. :D A partnerem, ha elmegy is egy jóóóó darabig kemény, és van, h többször is elmegy. Ez alapján 10. XD
De ha csak a folyamatos együttlétet, nézzük pettinggel stbvel együtt, s a vége az, h magunkra kapunk alamit, akkor mondjuk 3. Mi csak hétvégente találkozunk és ha nincs jobb dolgunk egész nap az ágyban henyélünk. :D
Persze ha partizunk, akkor vmivel kevesebb... Az óraszám. XD
Na ezért szeretem a szabadtéri partykat. :D

hát nekünk a legtöbb 7volt talán..
én sokat vagyok a barátommal,heti 4szer minimum,mindig ittalszik,szval nekünk napi 3 a minimum :):$

12
szülinapom volt. Csak enni keltünk ki az ágyból. Meg persze pisilni.
22f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!