Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 1 nap alatt hányszor szeretkez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 nap alatt hányszor szeretkezel a pároddal? Mennyi volt eddig a legtöbb?

Figyelt kérdés
Nekünk 4 :)
2009. júl. 6. 10:37
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

ezerszer feltették már ezt a kérdést.

nekünk a max 5 volt kb 4 óra leforgása alatt (távkapcsolat, nem volt olyan, hogy 1 egész napot együtt tudtunk tölteni)

2009. júl. 6. 10:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
én örülök ha nagy ritkán összejön:),az hogy egy nap többször arról csak álmodozok :)
2009. júl. 6. 10:41
 3/10 A kérdező kommentje:

bocsi nem láttam még ezt a kérdést egyszer sem.

A napi 4 is tegnap sikerült (vasárnap mindketten ráérünk)

2009. júl. 6. 10:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt erről szól a rádióban, betelefonált valaki akinek 8 volt az alap egy nap.(férfi) :) Aztán megkérdezték tőle, jön-e még valami 8.-nál? xD
2009. júl. 6. 11:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a legmaratonibb egyik nap déltől másnap reggelig tartott, kb. két óra alvással. Igaz jószerivel már nem voltunk magunknál. Előtte sokáig nem tudtunk találkozni.
2009. júl. 6. 11:17
 6/10 A kérdező kommentje:

Mi úgy csináltuk, hogy egyszer reggel 8 körül, aztán d.u. 3kor..majd 5kor..és este 11kor... :)

Páromnak már fájt a pénisze. (ő szoktatott rá, hogy naponta több legyen..és minden nap!)

én 18L, párom 26

2009. júl. 6. 11:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Számomra eleve fura kérdés ez, mert nem tudom meghatározni, h hol van hivatalosan a szex vége. :D A partnerem, ha elmegy is egy jóóóó darabig kemény, és van, h többször is elmegy. Ez alapján 10. XD

De ha csak a folyamatos együttlétet, nézzük pettinggel stbvel együtt, s a vége az, h magunkra kapunk alamit, akkor mondjuk 3. Mi csak hétvégente találkozunk és ha nincs jobb dolgunk egész nap az ágyban henyélünk. :D

Persze ha partizunk, akkor vmivel kevesebb... Az óraszám. XD

Na ezért szeretem a szabadtéri partykat. :D

2009. júl. 6. 12:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

hát nekünk a legtöbb 7volt talán..

én sokat vagyok a barátommal,heti 4szer minimum,mindig ittalszik,szval nekünk napi 3 a minimum :):$

2009. júl. 6. 13:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Nálunk akkor van vége ha a párom elmegy... :) tehát ő etgnap 4x élvezett el (ffi létére)..
2009. júl. 6. 14:35
 10/10 SzSzili ***** válasza:

12

szülinapom volt. Csak enni keltünk ki az ágyból. Meg persze pisilni.

22f

2009. júl. 6. 21:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!