Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gáz, hogy szex után néha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy szex után néha nincs sok kedvem a sötétben heverészni egymás karjaiban, inkább mondjuk pihenésképpen olvasnék?

Figyelt kérdés
Sokszor nem tudom, hogy a feleségem rossz néven venné-e, ha szex (és persze tiszálkodás, stb.) után ahelyett, hogy egymást cirógatva romantikusan álomba szenderülnénk, inkább felkapcsolnám a lámpát és olvasnék egy kicsit. Nehogy úgy érezze, hogy "megvolt a szex, hagyj békén"... Tudom, hogy a nőknek ez fontos, csak nem mindig van energiám végigcsinálni. Persze már megkérdeztem tőle, és mindig azt mondja, nem gond, de ugye a nők gyakran mást mondanak, mint gondolnak. :) Tapasztalatok?
2009. júl. 6. 09:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Az én párom pl: szex és mosakodás után mindig a számítógéphez ül. Engem egyáltalán nem zavar
2009. júl. 6. 09:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Pl. ha heti hétszer szexeltek háromszor simán belefér. :) Énszerintem. :D
2009. júl. 6. 13:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Heti hétszer nem mondanám, a heti 2-3 reálisabb. :)
2009. júl. 6. 13:10
 4/4 anonim ***** válasza:
sztem nemgond, főleg h már férj és feleség vagytok, sztem komolyan gondolja amit mond, h nemgond. én pl (lány) szex után ált kimegyek cigizni..:D kicsit pihenünk előtte egymáson, kb 2 perc :)
2009. júl. 6. 14:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!