Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok, Hölgyek! Ki hogy nevezte a nemiszervét gyerekkorában és hogy nevezi felnőttként?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 06:19
1/35 anonim 

válasza:

Sehogy, nem szoktam megnevezni, gyermekkoromban meg főleg nem volt szokásom.
2/35 anonim válasza:
Cuncus.
Gyerekkoromtól így hívom. :D
4/35 A kérdező kommentje:
Az első Válaszolót nem értem. Miért nem lehet megnevezni a nemiszerved? A gyerekednek, hogy mondod el, hogy mi a különbség lányok és fiúk között?
2009. júl. 6. 09:07
5/35 A kérdező kommentje:
A Többieknek köszönöm a választ! Ha szeretnétek, még válaszolhattok!
2009. júl. 6. 09:08
6/35 anonim 

válasza:

Félreértette, először én is. :) A férfiaknál van ilyen, hogy nevet adnak neki :D
Én egyébként régen is, most is puncinak neveztem. :) Az szerintem egyáltalán nem obszcén.
7/35 A kérdező kommentje:
Én fiú vagyok! A sajátom kukacnak hívom! A Hölgyeknél. szerintem sem obszcén a punci! De a nuni is jó, kortól függetlenül!!! A csúnya szavakat én sem szeretem, mert szerintem azzal megalázzák a Hölgyeket!!! Én ezt nem akarom!!!
2009. júl. 6. 09:30
8/35 anonim 

válasza:

Első válaszoló vagyok: valahogy sosem jött a számra, nem tudom, hogy miért. Nem szoktam erről beszélni senkivel sem, max. a férjemmel, vele rendben van, ha meg van nevezve. A gyerekem fiú, nem magyaráztam neki erről. A sajátjáról igen.
9/35 anonim 

válasza:

Gyermekkoromban nem tudom, hogy hívtam, de most alváz. :)
10/35 anonim 

válasza:

kislánykoromban aztmondtam rá, hogy: csík :D
mivel a pina csúnyának hangzott 5 évesen, a punci meg túl olyan nemistudom, de nemtetszett, pisilője a fiúknak volt, így maradt a csík..:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!