Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ilyenkor?
Figyelt kérdés
Amikor eljön hozzám a barátom néha annyira jólenne lefeküdni vele minden stimmel tuti jó is lenne de náluk sajna nemlehet esetleg petting csak.Viszont ha én elmegyek hozzá akkor már szinte bennemvan hogy na most ugyis lefekszünk és így nemigazán tudom élvezni.Őis ígyvan vele.Mitlehetne ezzel tenni?2009. júl. 5. 23:47
1/8 anonim 

válasza:

Hány évesek vagytok?
Ha nagyon kivánjátok már a szexet és ugy érzitek kész vagytok rá akkor tegyétek meg.Nektek kell tudni hogy akarjátok vagy még várnátok vele..
3/8 A kérdező kommentje:
Már lefeküdtünk jópárszor.Csak van amikor annyira összejön minden hogy most jólenne csinálni és tuti marha élvezetes is lenne de sajna nemlehet.Ha pedig elmegyek hozzá akkor mindkettőnkbe bennevan hogy ugyis lefekszünk és így valahogy annyira nemélvezetes,mintha előre meglenne tervezve
2009. júl. 5. 23:54
4/8 anonim 

válasza:

Akkor csináljátok máshol nálatok rokonoknál izgibb heyeken és akkor fel elsz dobva
5/8 anonim 

válasza:

Akkor menjen hozzátok, amikor a család nincs otthon. Vagy csináljátok kocsiban, este a szabadban... Szerintem nem gáz a tervezett sem, akkor legalább rá tudsz készülni, pl szexy cucc, másfajta póz...el tudod előre képzelni, aztán már csak meg kell valósitanotok.
6/8 anonim 

válasza:

hülye kis 12-15 éves(a kérdező) nőljetzek fel és anyuciék malyd nem szólnak rátok. hö hülye
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi...sztem is marha élvezetes lenne mikor dugás közbe valaki ott mászkál -.-'
2009. júl. 6. 18:36
8/8 anonim 

válasza:

16:06-os...eloszor tanulj meg irni helyesen!!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!