Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú szeret "nyalni"? Ki miért, vagy miért nem? Milyen "puncikat"?

Nem szeret minden fiú, pont mint a lányok között van aki nem szeret szopni.
Én imádok és igazából nem számít, hogy milyet, csak kössön valami az illetőhöz. Szeretem ha finom illata van, de ez adottság. Ja és ne legyen szőrös.

Én még nem nyaltam, de ha lenne barátnőm akibe szerelmes vagyok akkor biztos hogy kinyalnám, szeretnék neki örömöt szerezni még akkor is ha Ő nem viszonozná orálisan.
Egyébként nekem a fazonra igazított jön be.

Én azért szeretek nyalni mert annál nincs jobb mint mikor a lány vonaglik miközben csinálod ja és a kifejezés az arcukon...
hogy milyen puncit? természetesen nőit :DxD
de viccet félre téve nekem nem számít...punci az punci.
bár szőrössel még nem találkoztam de engem kifejezetten izgatna egy szép fazon.

Nem mindenki szereti (bár nem értem, miért..), de én imádom. Főleg, ha szép simára van borotválva. Akkor jó egy puncinyalás, ha a orromtól az államig minden tiszta nedv lesz :)
Imádom az illatát, az ízét, az állagát, a melegségét, úgy kompletten az egészet. Meg azt, hogy Ő is nagyon élvezi.
Amit nem szeretek az az, hogy ha hosszan csinálom, elfárad a nyelvem. Illetve, ha már kezd kinőni a szőr, az dörzsöli a nyelvem meg bök.
Én azt vettem észre, hogy a ciklustól függ az íze és a nedv állaga, az első felében folyósabb és sokkal finomabb....hmm..édes-savanyú mártás :D
Jó, leállok már, csak hiányzik a Szerelmem :)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!