Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lennék? Kb.7v.8 évesen smároltam először az egyik barátnőmmel, majd 12-13 évesen, majd rá 1-2 évre szintén 1-1 barátnőmmel történt a dolog, de a mai napig néha megnézem a nők mellét, ami semmilyen hatással nincs rám, csak szégyenlem magam.
Figyelt kérdés
Azóta volt már barátom, így nem lehetek csak leszbikus, max. biszex, de ezért se nagyon rajonganék. Nagyon elítélem magam ezekért a dolgokért, de tudni szeretném, hogy ezzel csak én vagyok így, vagy esetleg mással is vannak ilyenek. Várom a válaszotokat, de nagyon szeretném 1-2 szakember válaszát is olvasni, megnyugtatna. 17/L2009. júl. 5. 22:31
1/6 anonim 

válasza:

én pl azért nézem meg a nők mellét, mert irigykedek, hogy 'neki is nagybobb van mint nekem.' (Sajnos elég kicsik a melleim..) Szerintem nem vagy feltétlenül biszex. Szoktál lányokról fantáziálni?
2/6 A kérdező kommentje:
soha
2009. júl. 5. 22:36
3/6 anonim 

válasza:

Meg kell, hogy nyugtassalak;) Hetero vagy:D
4/6 anonim 

válasza:

Szia! Ha egészségügyis válaszát elfogadod szakvéleményként, akkor parancsolj :) Nos heteroszexuális vagy. Biszexuálisnak azokat az embereket nevezzük, akik képesek beleszeretni a saját nemükbe, akár életre szólóan is. Majdnem minden nő megnézi a többi nőt, csak nem úgy, mint ahogyan egy férfi tekint egy nőre, és itt a különbség. Az, hogy te eddig a barátnőiddel csókolóztál, azt jelenti kíváncsi vagy. Semmi gond, nincs miért szégyellned magad, teljesen hetero vagy :)
5/6 anonim 

válasza:

Én is smároltam barátnőimmel de nem vagyok bisex szerintem.A gondolattal már eljátszottam hogy miylen lehet,de hetero vagyok.
6/6 A kérdező kommentje:
húúúúú nagyon köszönöm, megnyugodtam... KÖSZI!!!!! :)
2009. júl. 6. 08:12
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!