Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen óvszert ajánlotok első szeretkezéshez?
Figyelt kérdés
Lécci indokoljatok is
Köszönöm
2009. júl. 5. 17:55
1/7 anonim 

válasza:

Jobb minőségű, ultra vékony, sikosítottat. Azt alig érzed, hogy rajtad van. Azért előtte vmi olcsón gyakorold a felhuzást, hogy akció közben ne legyen gond.
2/7 A kérdező kommentje:
Jah igen bocsi azt nem tettem hozzá hogy 16 éves lány vagyok,a barátom pedig 21 éves.
olyant szeretnénk ami neki is jó,viszont tuti hogy nem szakad ki...
2009. júl. 5. 18:08
3/7 anonim 

válasza:

Szerintem a durex love jó nemis érezni mikor rajtavan :)
4/7 anonim 

válasza:

Igen az jó. Ultra vékony, sikositott, az jól csúszik és nem dörzsöl.
6/7 A kérdező kommentje:
köszike a válaszokat.
Am a Durexből a sötétkék dobozos az jó vagy nem??
2009. júl. 5. 19:04
7/7 anonim 

válasza:

Nekem jó a love nemszakadt még ki és azzal csináltam először is meg sokadikra is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!