Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyilvános szex nem veszélyes?
Figyelt kérdés
A barátnömmel veszélyes omladozó,poros helyen szexszelni?
a ház annyira nincs rossz állopotban, csak azért akkarunk ott mert ott nem találnank ránk.
Azon vacilálunk,hát,hogy por,van 1 ágy van az koszos,és törött téglák. Szerintettek van valami veszély forrás
( korok: -én:17, -lány 16)
2009. júl. 5. 17:30
1/9 anonim válasza:
Ezt egy statikus tudná megmondani,ő is csak akkor,ha látja az épületet.Hát...nem lesz a legromantikusabb hely,de én is egy nagyon régi,poros házban voltam.Mindenesetre én keresnék jobb helyet...
2/9 anonim válasza:
Csak gondolj bele, ki alhat azon az ágyon, mikor ti nem vagytok ott, és mennyi bacit hagy ott maga után.
3/9 anonim válasza:
én 1szer! nekem rossz volt, többet nem akartam,de muszály volt, mert havazott, és kint még hidegebb volt. végig azon izgultam, nehogy bejöjjön 1 csöves
4/9 anonim válasza:
Rátok omolhat valami, ezért veszélyes. Koszos ágy van, használhatta, használhatja időnként hajléktalan, mindenféle állatkát és bacikat otthagyva. Sőt ha meglepnek benneteket miközben jönnek vissza a szálláshelyükre, még rosszabb is lehet.
5/9 anonim válasza:
Semmiképp ne szexeljetek ilyen helyen. Abban az ágyban nem egy csöves, állat, mittudoménmi megfordulhatott már.
6/9 anonim válasza:
ha már otthon nem megy, akkor kérd el szüleid kocsiját, vagy menjetek el sátorozni, még az is jobb. Nem hiszem, hogy nincs olyan alkalom amikor nincsenek otthon szüleitek. Menjetek a mamátokhoz, vagy akárhova, de én ilyen helyre nem mennék. Még szabadban is jobb szerintem
7/9 anonim válasza:
Nekem szerencsém van, mert egyik oszt társaméknak aki vidéken lakik van lakása a városban és oda akármikor felvihetek egy csajt más kérdés hogy az viszont nincs:(
8/9 anonim válasza:
Jóisten én nem szeretkeznék olyan helyen:S Lehet h extrém,de egyáltalán nem romantikus:S Meg télleg elkaphattok vmit..gusztusom se lenne oda lefeküdni:S
9/9 anonim válasza:
bármit elkaphattok..sztem keress más helyet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!