Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi volt a legcikisebb szexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legcikisebb szexuális élményed? (rajtakapás, sérülés stb. )

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 16:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

Nyáron nyitvavolt a teraszajtó, épp nagyban szeretkeztünk, amikor bejött a nyitott teraszajtómon apámmal a kisöcsém.

Szeretkeztünk már a nappali kanapéján is úgy, hogy bejött a bátyja, akiről azt hittük, hogy otthon sincs.

Aztán volt még iskola öltözőjében szeretkezés is, ahol az akkori partnerem nagyon hangoskodott.

2009. júl. 5. 16:54
 2/12 anonim válasza:
79%
mikor épp sz*ptam barátom bejött a mamája.. utána mikor már szexeltünk az uncsija jött.. :D
2009. júl. 5. 17:16
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Szia. Mi valamilyen "jelet" sugárzunk a külvilág felé, amikor nekikezdünk, mert állandóan megzavarnak! Nyitott már ránk anyu, apu, nővérem... Ha szabadban vagyunk (olyan helyeken, ahol a madár se jár), ott is megjelenik valaki... És ha nem jön senki, akkor elmaradhatatlan, hogy megszólaljon a telefonunk... Ilyenkor általában, összenézünk, mosolygunk, mert már hozzászoktunk és ha tiszta a levegő, folytatjuk...:-)

És neked milyen élményeid vannak

2009. júl. 5. 17:19
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

Keddi napokon minden hónapban eljön a lelkész a nagymamámhoz. Két külön házban lakunk, de egy telken.

Anyuéktól végre megszabadultunk, ez ritka alkalom és elég jól elszórakoztunk a barátommal. A konyha pulton feküdtem nagy terpeszben a barátom derekát szorítva. Ő gonoszul kérdezgette, hogy mit is akarok? Erre én azt lihegtem, hogy a'f.rkadat akarom a p.ncimban, gyerünk, b.szd már szét...\'Ekkor mintha hallottam volna valamilyen zajt, hát mondanom se kell, hogy egy csöppet se izgatott. A barátom szépen ütemesen mozgott bennem, én pedig nem éppen jó kislány módon azt kiabáltam, hogy \'imádom a f.szodat\'.

A lelkészünk vörös fejjel és kiáltozva állt a küszöbön követelve, hogy hagyjuk abba és látja, hogy az ördög gyermeke lettem. Soha nem feltételezte volna rólam, hogy nem vagyok szűz és hogy ilyen mocskos vagyok. Azért jött, mert a nagyit nem találta otthon.

Akkor csak hebegtem-habogtam, ma jót nevetek az egészen.

L/25

2009. júl. 5. 17:29
 5/12 anonim válasza:
96%

:) barátom szülei egy másik városban élnek nem épp közel hozzánk ( ő a nagyszüleinél lakik!:))

Szóval a szüleinél voltunk pár napot és az öccse szobájában aludtunk,az öccse pedig a szülőkkel! A lényeg, hogy tévéztünk és csak úgy szimplán megkívántuk egymást! elfelejtettük bezárni az ajtót és egyszercsak berontott az öccse az apjával:) szerencsére ő volt rajtam és be voltunk takarózva, így csak a barátom szeméből látta az apja, h mi épp mit csináltunk:) XD

2009. júl. 5. 21:00
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
kocsiban csináltuk egy elhagyatott réten..amikor kinéztem az ablakon közben, hogy jön-e valaki, akkor ott volt két lovas lány, és rajtunk röhögtek, meg imitálták a dolgot. : D
2009. júl. 5. 23:53
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
a barátom öccse jelent meg a lehető legjobb pillanatban :DDD
2009. júl. 7. 10:03
 8/12 anonim ***** válasza:
89%

Az exeméknél szex közben benyitott z anyja hogy a párom szaladjon le a szeméttel...

Egy másik exemmel az történt, hogy szex közben leesett a gumi.

2009. júl. 14. 11:21
 9/12 anonim ***** válasza:
91%

A barátnőmmel ahogy jött a jó idő, tavasszal mentünk is ki a természetbe, örömet szerezni egymásnak.

Azt persze nem tudtuk, hogy a helyi általános iskolai úgy gondolja, hogy amikor jó idő van akkor kiviszik a gyerekeket tanulmányi kirándulásra az erdőbe.

Olyan volt az egész mint valami hülye amcsi vígjátékban.

A barátnőm hanyatt a pokrócon, én rajta, és mögöttünk egy egész ötödikes osztály, ráadásul a volt biológia tanárnőm volt velük. :D

Utána jövő héten az egész család ezt beszélte a vasárnapi ebédnél, ja és persze az egész falu tudott róla.

A barátnőm azóta valamiért nem nagyon szeret kijárni hozzánk. :D

2009. júl. 14. 12:16
 10/12 anonim ***** válasza:
81%

hát elég durva de nekem pl ...:D:D:Dhát jo nevetést kivánok:D:D:D

>>story:

Pezsiztünk éppen ünnepeltünk, ittas állapotban rámásztam meg minden:Da sz*pársa került a sor mikorXDDszal, mikor lenyomta a torkomon és.:D:D

szal odahánytamXD nemtudtam hirtelen sirjak vagy röhögjek a pasim meg "némá nokedli" visszagondolva elég viccesXD

de akkor kellemetlenül éreztem magam és sirva kivonultam:D

a pasim jol fogadta:D:D

2009. júl. 14. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!