Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció után szexeltem 2 nappal, kiszakadt az óvszer, van esély a terhességre? Érdemes 72 órásat bevenni? (Bennem ment el. )
Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 16:25
1/11 anonim 

válasza:

Szerintem nem vagy terhes, de majdnem mindenki ijesztgetni fog, h "biztos terhes vagy vegyél 72 órásat..." :)
2/11 A kérdező kommentje:
Oké, köszi :) Eléggé félek bevenni 72 órásat, mert hallottam, hogy káros, felborítja a hormonrendszer, stb... És elméletileg menstruáció után elég kevés az esély a terhességre, nem? Viszont ha meg nem veszem be a tabit, akkor 10 nap után ha tesztelek, és kiderül hogy terhes vagyok, az elég gáz lenne! :S
2009. júl. 5. 16:47
3/11 anonim 

válasza:

Szerinte nem vagy terhes!
Ez hihetetlen...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szerintem vegyél be,vagy hallgass az elsőre,és idegeskedj tovább.
4/11 anonim 

válasza:

Inkább mennél kaparásra,mint bevegyél két tabit?
Okos...
5/11 anonim 

válasza:

Szerintem is vedd be a tablettát!Az abortusznál sokkal kevésbé káros.
6/11 anonim válasza:
50-50% esély... nem lehet tudni .. :S
Inkább jobb ha beveszed a tablettát.
7/11 anonim 

válasza:

Szerintem nem lesz semmi gond, ilyenkor aligha eshetsz teherbe.
8/11 anonim 

válasza:

Első vagyok. Kösz a lehurrogást:D Nem érdekel:D Igen, az utolsónak igaza van elég kevés az esély. Én még emiatt egyszer se estem teherbe. Velem is volt olyan, hogy menstruáció után pár nappal megtörtént ami veled, elmentem 72 órásért, aztán elmondtam Anyának, h nincs semmi bja, megvettem meg minden, voltam dokinál, erre közölte, h nem is nagyon kellett volna. Mondom oké:D
9/11 A kérdező kommentje:
ok, vettem tabit, köszi
2009. júl. 5. 18:35
10/11 anonim válasza:
Elég vicces mellékhatásai vannak a tablettának. Persze te döntöd el, ha semmiképp nem szeretnél még gyereket, akkor inkább egyél ilyen gyógyszert. Az abortudsz gyilkosság, ne is vedd alternatívának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!