Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szabad abbahagyni a kielégítést ha a fiú nemsoká elélvez?
Lehet h hülyeség de azt olvastam,hogy mikor a fiú már majdnem elmegy nem szabad leállni a kielégítéssel csak kicsit lassítani kell. A barátom is mindig mondja hogy ne hagyjam abba csináljam és aztán kis időn belül elmegy.
L/17

Mert ha abbahagyod akkor nem megy el!
Ez olyan, hogyha neked le kell futni 500 m-t és csak 490-et futsz le, akkor még nem értél célba, és ha ott megállsz, akkor le is előznek...

én csak egyszer csináltam meg azt a barátnőmmel hogy korán reggel mielőtt melózni mentem volna orálisan elégítettem(volna) ki de mielőtt elélvezett otthagytam elmentem melózni
hát nem volt jöötlet egész nap csörgött a telefonom szidott mint állat de mondjuk az esti viszontlátás jóvolt nem sokat beszélgettünk az aznapi dolgokról:):):)
na evvel csak azt akarom mondani hogy nem olyan jó az ha otthagyják az embert kielégítetlenül

nem lesz merevedési zavara, sőt semmi baja nem lesz
ha abbahagyod mileőtt lemenne, lehet elmegy magától, vagy önkéntelenül rásegít
mit jelent nálad az a szó: kielégítés?

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!