Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
hát én egyszer próbáltam. de azt is a menstruáció utolsó napján.
sztem nem tabu egyáltalán nem, csak elötte és utána is kell fürdeni, vagy legalább mosakodni
de milyen tippekre gondoltál amúgy??:)
2009. júl. 5. 15:13
Ki lehet bírni amig elmúlik. Nem túl gusztusos,ha összekenődik minden, ráadásul ilyenkor a fertőzés veszélye is nagyobb.
2009. júl. 5. 15:14
3/11 A kérdező kommentje:
Hát hogy például ágyban hogyan oldanátok meg...nem tudom mit csináljak mert nem akarom összevérezni a törölközőt...vagy ha székbe csináljuk lehetséges hogy összevérezném?
4/11 A kérdező kommentje:
Hát ki kéne bírni,de nem akkor találkozunk,amikor akarunk,hanem messze lakunk egymástól:(
Szerintem tök jó, ha vagy olyan viszonyba a pároddal. Én törölközőt szoktam odatenni, mert azt könnyebb kimosni, mint a lepedőt. Ekkor sokkal jobban kivánom a szexet és tágabb is, viszont vigyázz mert érzékenyebbek a lányok ilyenkor.
2009. júl. 5. 15:16
Mi is törölközőt használunk, és általában fürdés után szoktunk ilyenkor szeretkezni, csak misszionárius pózban.
Én is általában tágasabb és kívánósabb vagyok ilyenkor, eszméletlenül tudom élvezni a szexet.
Az orális szexet is meg tudjuk oldani, ha szeretném, jöhet a vizes törölköző, áttörölget, és kívülről nyalogat, nem nyal bele.
2009. júl. 5. 15:25
Olyan törölközőt tegyél magad alá amit nem sajnálsz, régi, vagy olyat ami sötét színű, és akkor nincs probléma. Előtte fürödjetek le, fertőzésveszélye is jelentősen csökken , és nem is fogsz annyira vérezni. Ha a fertőzéstől félsz akkor használjatok gumit. ( Ha nem szedsz tabit akkor meg mindenképpen óvszert) Amúgy nem undorító. Az se undorító amikor elveszik egy lány szüzességét. Ne csináljátok vadul és akkor nem is fog fájni. Amúgy meg a szexnek fájdalomcsillapító hatása is van, tehát ha görcsölsz, még azon is segíthet.
2009. júl. 5. 16:17
Nagyon hülye az, aki megvonja magát a szextől menstruáció alatt.
A volt barátnőmmel négy éven át szeretkeztünk menstruáció alatt is. Bevágtunk egy törölközőt magunk alá, előtte, utána mind a ketten megfürödtünk és csodálatosat élveztünk alatta.
Nehogy már a természet ilyen aprósággal megkeserítse az életed hatodát, amikor menstruálsz.
2009. júl. 5. 17:24
Nálunk sincs ilyenkor tabu. Törölköző a popsi alá és mehet a dolog. Először csak óvszerrel csináltuk mensi alatt de miután egy ilyen alkalom során "eltűnt" bennem az óvszer úgy döntöttünk nem használunk többet gumit.
2009. júl. 12. 18:17
10/11 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy eltűnt?:|