Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz az, ha valaki a főnökével szexel?
Valameddig titokban lehet tartani, de előbb utóbb minden kiderül. És boritékolom, hogy nem Téged, hanem a családját fogja választani. Ha csak szexre kell Neked is, mint Te neki, akkor próbáld ki, végül is Ő sem jobb Nálad, ha megcsalja a párját . Viszont ha belebolondulsz, akkor nem lesz kellemes érzés, amikor érzékeny búcsút vesz Tőled.
2009. júl. 5. 15:32
gáz...és egyszer minden kiderül.... csak nehogy a feleség megcsapkodja a pofidat ha rájön!
Én a helyedben addig lelépnék amíg lehet! Bármikor lehetsz te is ugyanilyen helyzetben h téged csalnak meg.
2009. júl. 5. 16:03
HA tetszetek egymásnak, és mindketten szabadok vagytok, és ráadásul kívánjátok is egymást!Akkor nem hiszem , hogy ez annyira gáz lenne, bár kinek a pap kinek a papné!
Változó a vélemények skálája szerintem:)
2009. júl. 5. 16:28
Igen, eléggé gáz. Mindketten szánalmasak vagytok. Megérdemlitek egymást.
2009. júl. 5. 16:42
Undorító vagy! Remélem ugyanabben a cipőben leszel te is, mint a szegény felesége! Neked játék, de közben egy családot teszel tönkre! A minimum az, h magadba nézz és húzd el a beled onnan!
Lehet lepontozni, de ez beteges!
2009. júl. 5. 17:15
Ja igen és ha nem tetszik az ŐSZINTE válaszom akkor nem kell megkérdezni ilyet! Vállald a kritikát, ha olyan ostoba vagy, hogy ezzel hencegsz!
Előző voltam!!!:)
2009. júl. 5. 17:19
17/23 A kérdező kommentje:
Nem hencegek, nem tettem meg, csak érdekel több ember véleménye. Valószínű neked személyes élményed is van ebből, ezért írsz ilyen stílusban. Én tiszteletben tartom mindenki véleményét. Azt azért elfelejtetted, hogy mindig kettőn áll a vásár. Ha engem megcsalnának, nem a harmadikat okolnám. Mindenki nézzen körül a saját háza táján.
Volt már benne részem, én voltam a főnök. 10 éve történt, azóta együtt élünk.
37F
2009. júl. 5. 18:05
19/23 A kérdező kommentje:
Na ugye vannak kivételek! Gratulálok! Én nem tervezem azért ennyire komolyan, nem is lehetne, csak kaladnak. 37F-től kérdezném, hogy kinek mondtad el amikor összejöttetek? Nem tudom ő elmondaná-e a munkatársaknak, aki a haverjai vagy a civil barátjának.
Házas emberrel gusztustalanság lenne... Az nem kifogás, hogy ő benne lenne és akkor mindegy. Az meg hogy a főnököd, ebben a helyzetben nem számít.
2009. júl. 5. 19:28