Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz az, ha túl gyakran merevedik meg a kukim?
Figyelt kérdés
Szóval, ha megölel egy lány már képes vigyázba állni, és mivel elég méretes, még látszódik is.2009. júl. 5. 14:00
1/8 anonim válasza:
Fiatal lehetsz még. Majd ha túl leszel egy-két dolgon már nem fog egy öleléstől megtörténni. De nem gáz, örülj neki.
2/8 anonim válasza:
Nem gáz, inkább örülj neki, hogy ilyen virgonc farkad van. Használd egészséggel.
3/8 anonim válasza:
A volt barátomnak is gyorsan merevedett...ő 16 éves. Egy csóktól már állt neki :)
De ennek csak örülhetsz,legalább nem vagy impotens.
6/8 anonim válasza:
Igen, gáz! Sőt, abnromális! Vágasd le, még a végén szexelnél vele, úristen XD XD
7/8 anonim válasza:
Én már nem vagyok olyan fiatal, de egy finom csóktól, cicisimulástól, öleléstől ugyanúgy feláll a farkam mint tizenévesen ;)
Teljesen normális a dolog.
8/8 anonim válasza:
Az enyém már egy "olyan" nézéstől is merevedik, pedig nem ma kezdtem.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!