Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfi szeretőjének lenni erkölcstelen?
Az embernek már nem is lehet futókalandja??? Miért kéne mindig komoly párkapcsolatban élni??? Nem értem...
Ha ehhez van kedved, akkor próbáld ki! Nyilván mindenki másképp látja a dolgot, ezért fölösleges más véleményével foglalkozni. Azt tedd ami neked jó! Ha tényleg ez a vágyad, hogy kipróbálhasd egy idősebb fickóval, akivel vonzódtok egymáshoz, akkor hajrá! Semmi rosszat nem csinálsz ezzel.
Én nagyon szeretnék egy 40-es pasinak a "szeretője" lenni. De nyilván semmi más. 19 éves vagyok kb. A pasi nyugodtan letagadhat nem is keveset a korából. Sajnos még nem tudom mi lesz a dologból, ő nyilvánvalóan nem lépett felém semmit se, mert még én se mutattam ki semmit sem. Nem akarok vele rendes kapcsolatot, egyszerűen csak kalandra vágyok. Voltam már korombeliekkel, de ő ritka vonzalmat ébresztett bennem, ha meglátom is már az jár a fejemben, hogy el akarom csábítani.. :$ Durva, és tudom, hogy tetszem neki. Két hét múlva lesz egy alkalom amikor újra találkozhatok vele, talán akkor sikerül a tudtára adnom.. mondjuk nem tudom mit fog esetleg gondolni, és belemegy-e a dologba.. majd meglátjuk. Amúgy feleség, barátnő nincs.
Mellesleg a kérdésre válaszolva, szerintem nem erkölcstelen, én sem érzem annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!