Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy amikor szeretkeztetek a párotokkal akkor úgy leizzatatok, hogy csorgott rólatok a víz?
Figyelt kérdés
A multkor énis igy jártam szerintetek ez nagyon visszataszító??2009. júl. 5. 12:12
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem visszataszito mikor elvegre mindketten leizzadtatok...en is leizzadtam egyik alkalommal ugy hogy folyt rolam a viz...az szerintem kifejezi azt hogy mennyire kivanjatok egymast!
3/10 anonim 

válasza:

nyári melegben éegtöbbször még az ágynemüt is cserélni kell minden egyes alkalom után,annyira eláztatjuk...nincs ebben semmi,sőt,inkább izgató
4/10 anonim 

válasza:

Csatlakozom az előzőhöz. A hév miatt, az nagyon jó. Nálam inkább a volt barátom izzadt és ennek tök örültem. Mondta is, hogy na most jól megizzasztottál és adott egy puszit. Csináld Te is ezt, nem kell szégyelni, sőtt!
5/10 anonim 

válasza:

Nem visszataszító, pénteken is olyan jót szeretkeztünk, hogy mindketten teljesen leizzadtunk :D
Most nyáron alapból meleg van, az meg még rátesz egy jó nagy lapáttal :D
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat:)
akkor megnyugudtam:)
2009. júl. 5. 12:20
7/10 anonim 

válasza:

Mi is mindig megizzadunk, ilyen melegbe meg csak még jobban. Főleg ha a barátom van alul, akkor utána tiszta víz az ágy...:)
18/L
9/10 anonim 

válasza:

volt, hogy szakadt rólam a víz, igen
10/10 anonim 

válasza:

volt olyan, hogy sátorban voltunk, és a barátom volt fölül..annyira izzadt, hogy kb csorgott rám is a víz. : D
nem visszataszító, meg nem is büdös (mivel nincs ideje bebüdösödni)..nekem semmi különös.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!