Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a dolgok amiket néznek egy nőben a férfiak szex közben?
Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 11:58
1/6 anonim 

válasza:

Mindenki ízlése és hajlama szerint. Én szeretem nézni az arcát ahogyan élvezi, magát az aktust, azaz ahogyan benne vagyok a nőben, vannak kedven pózaim, amiknek a látványa jobban felizgat, ilyesmik.
3/6 A kérdező kommentje:
De jó! Irj még, Te biztos nagyon jó lehetsz az ágyban!
2009. júl. 5. 12:09
4/6 anonim 

válasza:

Én a mellét az arcát,ahogy élvezi, és a szemét, esetleg a fanszőrzet
5/6 anonim 

válasza:

Az én párom szereti nézni ahogy mozognak a melleim, én általában a arcát nézem.
6/6 anonim 

válasza:

Szia.
A válasz: Attól függ. :)
Attól függ, hogy milyen a kapcsolatotok.
De legjobban attól, hogy a fiú valóban mit érez irántad.
Egy harmónikus kapcsolatban többnyire egymást nézitek.
Egy mosoly szex közben fokozza az élvezetet.
Nincs olyan, hogy csak a melleket nézzük, vagy csak a puncit.
De ha azt akarod, hogy a partnered is jól érezze magát, (bár a szex önmagában is jó :)) akkor ne kalandozzon el a figyelmed és próbálj huncutkodni vele.
Tartsd fenn a kontaktust.
Beszélj hozzá, nézz a szemébe, mutasd ki, hogy élvezed.
Csak ne kezdj el sikítgatni, az totál gáz. :D:D
De a legegyszerűbb az ha egyszerűen élvezed a szexet és nem foglalkozol ilyen semmiségekkel.
Sok sikert.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!