Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A punci csúnya szó?
Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 09:20
11/33 anonim válasza:
én a pina meg hasonló szavakat kifejezetten irritálónak találom. a nemiszerv túl tudományos, a nuni az méginkább gyerekes, a muflon (XD) az elég ritka, hogy valaki azt mondaná... szóval számomra a punci a tökéletes, korra való tekintet nélkül.
12/33 A kérdező kommentje:
Szerintem is aranyos szó a punci, inkább mint egy csúnyább, mert sajnos csúnyábbakat is használnak a női nemiszervre. És ezt gyerekek előtt is kilehet mondani. Nem?
2009. júl. 5. 10:09
13/33 anonim válasza:
Nekem a szüleim és nagyszüleim gyerekkoromban mindig a punci szót használták, abszolút szalonképes. De azért figyelj a szövegkörnyezetre, nem kéne a párod nemi szervére célozgatni a kölkök előtt :))
14/33 A kérdező kommentje:
Kedves utólsó Válaszoló! Nincs gyerekem, csak kérdeztem, hogy előttük lehet-e használni a punci szót! De Neked is köszönöm a válaszod! Mindenkinek minden jót kivánok!!!
2009. júl. 5. 10:22
16/33 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszönöm a válaszokat!!! Mindenkinek jó egészséget és miinden jót kivánok!!!
2009. júl. 5. 10:47
18/33 A kérdező kommentje:
Miért lenne csúnya szó a punci? Ezt nem értem! Teljesen normális szó a női nemiszervre, gyerekkorban és felnőtt korban is!
2009. júl. 5. 12:46
19/33 anonim válasza:
Hát ha csúnya szó,akkor mi az istent mondjak a kislányomnak rá?
nuni,punci,puncus,
ezek nem csúnya szavak szerintem
20/33 A kérdező kommentje:
Azt sem értem, hogy tévében miért sípolják ki, miközben beszélnek a szex mindenfajtájáról, az orgazmusról. Ha gyerekek is nézik-márpedig nappal biztos nézik pl. Mónika Showt-, honnan tudják miről van szó! De azt elég korán tudják, hogy mi a punci.
2009. júl. 5. 12:52
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!