Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legperverzebb dolog, amit csináltatok szex téren?
Figyelt kérdés
Amit a legdurvábbnak vagy legizgalmasabbnak tartotok.2009. júl. 5. 01:45
1/17 anonim válasza:
3 férfival voltam egyszerre. Nem élveztem és nem voltam büszke rá, ugyanis leitattak.
2/17 anonim válasza:
(Hangos) Szex az iskola öltözőjében.
Szex az alvó testvére ágya alatt.
3/17 anonim válasza:
Itt nem mi voltunk a perverzek: egyszer egy csöves végignézte az egészet egy bokorból :D:D (parton csináltuk) Durva volt...
4/17 anonim válasza:
Vonaton menet közben bár voltak rajtunk kívül a kocsiban,de nem zavart.Azért a végére megérkeztünk :)
7/17 anonim válasza:
ha a szamaras dolog igaz,akkor én prüdnek nyilvánítom magam a nyilvános szexxel,bilinccsel,és hasonlokkal:D
8/17 anonim válasza:
Tök sokan izgulnak a csacsira...szegényke...
9/17 anonim válasza:
az irodába megkávéztattuk a főnök f...t
10/17 anonim válasza:
durva beszéd szex közben,és igényelte a volt párom hogy leköpjem.azt szerette,ha szoritom a nyakát,és pofozom közben.:)))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!