Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mit jelent a pisi szex és a kaki szex?
Egyik rákaksizik a másik hasijára, aztán strandpapuccsal szétcsapkodja. Én meg gratulálok nekik. :)
Biztos konzervatív vok, de remélem h itt senkinek sem ez a hobbija. PFUJ.
Ja, meg a szado-mazo-kaki szex-nél strandpapucs helyett szívlapátot használnak... :-D
Amúgy a pisiszexet sem próbálnám ki, na de a xarás... Hát az már tényleg beteges. Ugye minden mérget, hulladékot amitől a szervezetünk meg akar szabadulni széklet formájában kiürítjük. A kaksizósok meg egymásra, némelyik eszeget is... Ez kérem nem csak gusztustalan hanem rendkívűl egészségtelen is. Főleg a nőkre nézve, akik könnyedén elfertőzhetnek a hüvelyükön keresztül.
Egyszer, amikor az exemmel szeretkeztem, nagyon kellett pisilnem. Nagyon hevesen kefélt, mondtam is neki, hogy engedjen el pisilni (a zuhany alatt voltunk), erre azt mondta, hogy nem enged ki, és engedjem rá...
Először kicsit néztem, iszonyúan kellett már, utána ráengedtem, úgy, hogy bennem volt a farka... Kicsit fura volt, de őt nagyon felizgatta.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!