Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pontosan mit jelent a pisi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan mit jelent a pisi szex és a kaki szex?

Figyelt kérdés
Nem akarom kipróbálni, csak kérdezem...
2009. júl. 4. 23:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak egymásra csinálnak, hanem van aki meg is issza, eszi. Egyébként van egy régi Pasolini film, anno nagy botrányt keltett, a Sodoma 120 napja. Azt ajánlom figyelmedbe :)
2009. júl. 5. 00:41
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Nah,lehet elsö vagyok aki probálta? Persze,csak a pisit. Engem izgat... És az a része,amikor a párom rám pisil... VOlt hogy már le is nyeltem. Fura az ize,de csakis felizgult álapotbe vonz a téma és csakis egyenesen puncibol rám... Mondjuk pohárbol nem izgi... Az ize fura. Olyan kesernyés,kicsit talán sos,meg forro. És kicsit megalázo a dolog,de ha a lányok lenyelik az ondot,akkor a fiuk cserébe mivel tisztelhetik meg a lányokat? En ezzel,hogy lenyelem a pisit... Remélem nem találtok betegesnek... 26F
2009. júl. 5. 00:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyik rákaksizik a másik hasijára, aztán strandpapuccsal szétcsapkodja. Én meg gratulálok nekik. :)

Biztos konzervatív vok, de remélem h itt senkinek sem ez a hobbija. PFUJ.

2009. júl. 5. 00:51
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ja, meg a szado-mazo-kaki szex-nél strandpapucs helyett szívlapátot használnak... :-D

Amúgy a pisiszexet sem próbálnám ki, na de a xarás... Hát az már tényleg beteges. Ugye minden mérget, hulladékot amitől a szervezetünk meg akar szabadulni széklet formájában kiürítjük. A kaksizósok meg egymásra, némelyik eszeget is... Ez kérem nem csak gusztustalan hanem rendkívűl egészségtelen is. Főleg a nőkre nézve, akik könnyedén elfertőzhetnek a hüvelyükön keresztül.

2009. júl. 5. 02:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt reszem ilyenben de nagyon vágyom rá hogy egy nő lepisiljen. Nagyon izgató dolog számomra. van aki megtenné nekem???? 22/F
2009. júl. 5. 13:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Egyszer, amikor az exemmel szeretkeztem, nagyon kellett pisilnem. Nagyon hevesen kefélt, mondtam is neki, hogy engedjen el pisilni (a zuhany alatt voltunk), erre azt mondta, hogy nem enged ki, és engedjem rá...

Először kicsit néztem, iszonyúan kellett már, utána ráengedtem, úgy, hogy bennem volt a farka... Kicsit fura volt, de őt nagyon felizgatta.

2009. júl. 5. 15:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!