Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elitélendő dolog az ha egy fiatal srác prostituáltak szolgáltatásait veszi igénybe?
Figyelt kérdés
Ennek ellenére járnátok egy ilyen sráccal ha úgyadódna?2009. júl. 4. 23:13
1/11 anonim 

válasza:

Ha nincs barátnője, akkor nem olyan nagy probléma, szerintem... És én spec járnék... Persze csak akkor, hogy ha összejövünk és utána felhagy ezen szokásával... 20/L
2/11 anonim 

válasza:

Ha mellettem is csinálná, nem. Ami meg volt, elmúlt. Annyi, hogy nem kell nagy dobra verni. Szóval szerintem semmi akadálya.
3/11 anonim 

válasza:

Ha egyedülálló vagy, akkor nem gáz, csináld nyugodtan.
4/11 anonim 

válasza:

én nem feküdnék le olyan pasival aki egy 100-ak által megdugott nőbe beteszi...amúgy nem elitélendő, csak nekem ez a véleményem.,és szerintem igénytelenség is, mégha "minőségi" is a nő és védekeztek is...pf
5/11 A kérdező kommentje:
Ismerek olyat akinek egy prosti vette el a szüzességét, az már szerintetek is gáz?
2009. júl. 4. 23:22
6/11 anonim 

válasza:

Na én pl. azt az egy esetet nem ítélem el, mert mondjuk annyira el van keseredve, vagy kíváncsi, hogy fizet érte. Egyébként én nem szívesen járnék ilyen fiúval. 25
7/11 anonim 

válasza:

nekem alapvetően igen gáz, még az is. belegondolni is szörnyű milyen nők vannak olyan helyeken....meg bennük mik vannak, nah pf :d
8/11 anonim 

válasza:

nem elítélendő, de én nem tudnék ilyen sráccal járni.
9/11 anonim 

válasza:

Hozzájárul a szolgáltatási szektor növekedéséhez, ami nemzetgazdasági érdek. Persze csak ha a prostituált nyugtát ad és adózik. Ha nem, az adóelkerülés és elítélendő.
10/11 anonim 

válasza:

Hát igen, a qrvák már csak ilyenek h adóznak mint állat és ráadásul nyugtát is adnak.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!