Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mélytorokhoz kérdés: Régen próbáltam, de az előző barátomnak a pénisze kisebb volt. A mostani barátomnak nagyobb és sokkal vastagabb. Ha a régebbinél lement torokra, akkkor a méretesebb pénisznél is menne? Vagy veszélyesebb?

Negatív következménye nem lesz, de nehezebb lesz a méret miatt valóban.
Türelem és gyakorlás, a pasid hálás lesz érte és őszintén irigylem.
Köszi.
Amúgy a párom erről nem tud, hoyg ezt akarom, meg szeretném lepni vele... de félek a mérete miatt.. hogy nem menne...
Az előző páromnál lement, de nem tudtam sokáig lent tartani.. De nagyon szeretném megtanulni.

23:18as vagyok.
Szerintem egy nagy méretűvel ne meglepetés szintjén kísérletezz, hanem inkább mond meg neki, hogy ezt szeretnéd gyakorolni rajta. Szerintem nem fog ellenkezni és így neked is van alkalmad hozzászokni.
Irigylem...

Köszi. Voltak itt olyan válaszolók, akikkel nem értek egyet. Romantikus vacsi miért nem jó???
Ki mondta, hogy nem jó? Nézd, ha nem tudod, milyen a kapcsolatunk, miért írsz ilyeneket? Nagyon sokszor főzök neki itthon stb. Az, hogy ezt szeretném, egy dolog nem?
Anált soha nem csinálnám, mert nem tetszik. Orálozni imádok, akkor miért ne vigyek bele kis pluszt?
A másik, hogy nem vagyok tini, 24 éves vagyok...
Nem tudom, egyeseknek miért gond, ha ezt szeretném. Én feltettem egy kérdést, mert nem szeretném, hogy kellemetlen meglepetés érjen.. ennyi.. nem tudom emiatt miért kell leoltani... ha még egy 16 éves csaj lennék, aki most kezdte el a nemi életet, akkor jogosan szóltok le.. de ne így..
A másik, a párommal mindent megbeszélek, nincs semmi nemi betegsége sem.. elkísér engem ős is vizsgálatra, odafigyelünk a másikra.
Annak, aki normális választ adott, köszönöm.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!