Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Veletek fordult már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Veletek fordult már elő olyan, h kezdeményezni akartatok, de a srác elutasította a szexet?

Figyelt kérdés
Úgy értem, h ez lett volna az 1. köztetek... Tegyük fel, h ráadásul a fiú már nem is volt szűz! Akkor miért nem akarhatta? Talán még korainak találta és úgy problémázott, mint mi lányok általában? Velem nem fordult elő ilyen, de kíváncsi vok!
2009. júl. 4. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

hát nem mindegyik pasinak szimpatikus, hogy rávetik magukat a nők, ugyanis az ilyenért nem kell küzdeni, a pasik meg vadászok :)Vagy túl könnyűvérűnek tartott,mert ő nem ilyen.

27/L

2009. júl. 4. 22:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nos szerintem fontosabb vagy neki mint egy szex és szeretné ha veled tökéletes lenne mert az első biztos nem volt az .Én is szeretek egy csajt és százszor átgondoltam ha egyszer odakerülnék én még elhalasztanám.Ennyi nem kell aggódni .Szeret téged.
2009. júl. 4. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

A fiúk is különbözőek.

De abban biztos lehetsz, hogy egy fiúnál nincs olyan, hogy túl korai. :)

Hidd el én 26 éves fiú vagyok. :)

Szerintem egyszerűen csak megijedt egy kicsit. A helyzettől függ.

Gondolom fiatal fiúrol van szó, talán "ciki"-nek itélt meg valamilyen körülményt? Fene tudja.

Nincs baj, egyszerűen csak olyan helyzetet kell előidézni amiben nem feszeng majd.

Ha a vonzalom megvan, akkor a szex is jön majd.

A lényeg, hogy nem szabad felfújni a dolgot.

Nem érdemes feszegetni a témát. Majd legközelebb, nyugodt körülmények között összejön.

2009. júl. 5. 00:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges okok:

- nem volt kedve hozzá

- félt tőle

- nem biztos benne, hogy a kapcsolatotok már megérett erre, és gondolva arra az esetre, hogy kiábrándul belőled, nem akarja, hogy túl nagy konfliktust okozzon köztetek, hogy volt szex (így leírva hülyén hangzik, meg hülyeség is, de sokan így gondolkodnak).

Ellentétben az első válaszolóval, a férfiakat általában nem vonzza, ha egy nő nehezen megkapható, sőt, a legtöbb férfi a pokolba kívánja a sok udvarolgatást meg mindenféle üres színészkedést, aminek meg kell előznie a kapcsolat szexuális szakaszát. Viszont ha egy nő túl gyorsan felajánlja a szexet, az gyanús a férfiaknak, mert szexmániásnak, túl könnyűvérűnek vagy egyszerűen őrültnek tűnhet.

2009. júl. 5. 01:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyszer volt olyan eletemben, h elutasitsa a pasim a szexet, faradtsag miatt. De ezen az egy eseten kivul, soha...altalaban a pasik hamar beindulnak es nagyon ritkan van megallas. Mellesleg a pasim szereti ha kezdemenyezek :P
2009. júl. 7. 02:41

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!