Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megy a sex? Mit tegyek?
szerintem nő vagy :)))) nőknél nem lételem a szex, pasik 2 nap után tisztára kivannak ha nem kapják meg.
Hűtsd le, mondd el neki hogy neked ez nem annyira fontos, kívánod meg minden, de nem kötelesség. lehet kötelességnek érzed, mert úgy állítja be,illetve azt érezteti, nekem volt ilyen, ezért volt a gáz.
27/L
A férfiaknak biológiai szükségletük, így marad 'friss' és életképes az anyag.
Tehát igen, jó lenne, de szerintem köthetnétek kompromisszumot, és néha meglephetnéd egy orállal, vagy egy kézimunkával, így, bár nem az igazi, te sem érzel bűntudatot, és ő is megkapja.
Egy kicsit engedjen mindkettőtök! Amikor nem kívánod a szexet, de a párod szeretné, akkor néha egyezz bele! De úgy semmiképp, hogy csak "odateszed" magad és alig várod, hogy "befejezze", hanem gondolj arra, hogy örömet okozol a szerelmednek és közben hátha neked is megjön hozzá a kedved...
Máskor pedig, amikor nagyon nem szeretnéd csinálni, akkor ő értsen meg téged és várjon rád egy picit.
Ilyenen ne vitatkozzatok! Tönkremehet a kapcsolatotok ok nélkül!
Szia.
A dolog egyszerűbb mint gondolnád. :)
Ha neked a heti 1-2 alakalom megy akkor azt meg kell értenie.
Ha erre nem képes akkor ott bajok vannak.
Biztos, hogy fontos vagy neki?
Gondold végig, hogy te tudsz-e még engedni, vagyis belefér-e egy harmadik avagy nem.
De tartsd szem előtt, hogy azért vagy vele mert akarod.
Ha csak magadra erőlteted a dolgot akkor beszélgess el vele komolyan.
Ha neki az 1-2 alkalom kevés akkor keressen mást.
Értsd meg. Ez társkapcsola és nem egy üzleti alku.
Ne ragaszkodj valakihez ha nem passzoltok.
Légy boldog.
Sok sikert.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!