Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Pár napja feküdtem le a barátommal és sosincs semmi igazán jó érzésem...csak annyit érzek hogy kicsit jólesik...vajon hüvelyi orgazmusom se lesz sose?Járt már valami a cipőmben?help tanácsokat kérnék köszi2009. júl. 4. 20:49
1/6 anonim 

válasza:

Hát...az nem jön csettintésre.Van aki úgy éli le az egész életét,hogy azt sem tudja mi az az orgazmus.Először is össze kell szoknotok egy kicsit.Lehet később még,próbálkozzatok.
2/6 anonim 

válasza:

Nem kell elkeseredni. Orgazmusod lesz csak még meg kell tanulnod a tested reakcióit értelmezni mi jó és mi nem hoz lázba.
3/6 anonim 

válasza:

Hát én ebben fiú létemre nem sokat tudok segíteni. :)
De könnyen lehet, hogy a fickó béna. :D
Ha már voltál mással is akkor össze tudod hasonlítani.
Ha nem akkor marad a beszélgetés.
Ha fontos vagy neki akkor igyekezni fog majd, hogy neked is jobbá tegye.
Ha nem érdekled akkor kicsit vacakol majd de utána ugyanúgy pikk-pakk befejezi. -> dobd ki. :)
Ha mindent megtesz és mégsem jön össze akkor irány tanácsért a profikhoz. :) lánytestvér ha van, doki, jó fej tanár, stb.
A szex fontos, ne halogasd a dolgot.
Sok sikert.
4/6 A kérdező kommentje:
Még szűz voltam...és ő is...és csak azért nem fogok máshoz rohanni hogy tapasztalt fiúval szexeljek,mert az méginkább nem lenne jó mert nem adom csak úgy magam oda mindenkinek...
2009. júl. 5. 10:37
5/6 anonim 

válasza:

Ez esetben nincs gáz.
Csak szeressétek egymást és majd a szex is jobb lesz. :)
6/6 anonim válasza:
Szija! én is pont így jártam, bár én amikor elösször lefeküdtem a mostani barátommal már nem voltam szűz, de azért a hüvelyi orgazmus nekem se ment, csiklóból se tudok mindig elmenni, csak annyit tudok mondani hogy amikor csináljátok csak arra koncentrálj semmi máson ne járjon az agyad, meg amit mi szoktunk ilyne kor csinálni. feküdj kicsit oldalasan a fiú a hátad mögött legyen, told hátra a csípödet h a srác könnyebenne beletudja rakni a szerszámot a hüvelyedbe, és akció közben simogassa a csiklódat körkörös mozdulatokkal, lassan nem kell túl gyorsan. fárasztó de tutira bejönn. jah és ne félj irányítani közben, ő nem érzi azt amit te, ezért kell elmondanod h mi jó és mi nem! sok sikert!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!