Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A viagrától tényleg lehetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A viagrától tényleg lehetek impotens?

Figyelt kérdés
Heloo! Én azt hallottam ( az egyik haver mesélte ) hogy ha akár egy viagrát is beveszek, utána már megszokja a testem azt hogy vmi segitséggel áll fel a nemiszervem ( nem izgatással ) és akkor örökre kell szednem. Bár én ( gumiban nem tudok felállni ) és ennek szerintem kizárólag pchihés oka van. (akár önbizalom, akár az első kudarcba fulladt probálkozásom) ezen szeretnék ezzel segíteni hogy egyet beveszek, csinálom gumival, és utána megnő annyira az önbizalmam hogy nem stresszeelek azon hogy feláll e. igy lehet aggodás mentesen sikerül fog. Ha erről tudtok valamit, illetve személyes tapasztalaitok vannak kérem osszátok meg velem. 16/ F
2009. júl. 4. 19:30
 1/9 anonim válasza:
100%
en is anyi idos vagyok mint te es eloszor nehezen aztan egyaltalan nem ment gumival de aztan nehezen de elmult probaj nem gondolni ra tudom h eznem konyu de probaj csak ara figyelni szemez a puncival es minden jo lesz:D komolyan tooom mirol beszelek
2009. júl. 4. 19:34
 2/9 anonim ***** válasza:
már csak azért is hülyeség ez az impotencia, mert a gyógyszer célja nem az eredetileg, h felállítsa, hanem szívgyógyszer, vérbőséget okoz, és ennek a mellékhatása az ágaskodás
2009. júl. 4. 20:04
 3/9 A kérdező kommentje:
aham, tehát akkor ha egyet beveszek akkor nem lesz tőle utána semmi zavar igaz?:$ bocsi csak elégéé agódó típus vagyok... és ha nem , akkor hol tudnék beszerezni ilyet és ez mien árban mozog?
2009. júl. 4. 20:06
 4/9 anonim ***** válasza:
ez butaság! nem leszel tőle impotens, de 16 évesen ne vegyél be viagrát, mert nincs szükséged rá. és különben is, azt gondolod h bekapod a viagrát és hipp-hopp feláll? na ez a másik butaság, szexuális inger nélkül viagrával sem fog felállni. inkább nyugodj meg és hangolódj rá a témára, mert ha stresszelsz, bekapkodhatsz bármit, akkor sem fog menni.. szóval tényleg felejtsd el
2009. júl. 4. 20:08
 5/9 anonim ***** válasza:
kb 30ezer egy dobozzal, de fel kell iratni, és nem hiszem h fel fogják neked írni. "utcán", kéz alatt ne vegyél mert nem tudhatod mit adnak el neked!
2009. júl. 4. 20:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Másrészt meg 16 évesen, ahogy előbb mondták, ne. Én 21 évesen paráztam a mostani barátnőmnél (hálistennek, mindennél jobban szeretem:)), pedig nem ő volt az első, és kellett a megértése, türelme, törődése, hogy minden helyreálljon (igen, kellett pár hónap).
2009. júl. 4. 22:13
 7/9 A kérdező kommentje:
rendben, tehát akkor anak az oka hogynem áll fel óvszerben, kizárólag lelki probléma lehet? ( gondolok itt stressz,izgalom) és ha igen akkor ez mivel orvosolható?:S
2009. júl. 4. 22:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Azthiszem ez olyan mint a lekiismeret,ha nem mondod el akkor szarul érzed magad,azért sresszelsz mert a sok ribanc aztgondollja h ha valakinek nem áll fel akk az ciki,szerintem beszéldd meg a pároddal h kell egy kis idő,ha elmondod neki szerintem jobb lesz,és hagyd a faszba a viagrát,sok sikert,no stress
2009. júl. 6. 00:17
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2009. júl. 6. 07:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!