Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel "bolondíthatnám" meg mégjobban? L/16 (részletek vannak)
Én 16 vagyok,barátom 17. 10 hónapja vagyunk együtt.
Nagyon szeretjük egymást. Megbeszéltük,hogy a szexel még várunk,de addig azért pettingelünk meg ilyenek.
Eddig még csak a póló került le rólunk... Talán mert keveset lehetünk kettesben azért. Éppen ezért kérnék ötleteket,hoyg hogyan tehetném még köülönlegesebbé azt a kevés időt,amit csak kettesben töltünk el...?
Még mind a ketten szüzek vagyunk.
Mivel izgathatnám fel mégjobban,ha pl. csókolózunk az ágyon,és csókolgatjuk egymás felsőtestét...
Van valami ötletetek,hogy hol érintsem meg vagy hogy hogyan... mikor.... (A gatyáját még rajta hagynám...) :)
Előre is köszönöm a válaszokat. :)

Szerintem amíg csókolgatod, addig nyugodtan fogdoshatod gatyán keresztül ott lent. Akár meg is megrkolhatod.:)
Felül pedig csak a csókolgatűst, nyalakodást, és esetleg a tejszínhabot tudom ajánlani.:D

A gatyáját még rajta hagynám:) ez aranyos volt:)
Én párom azt szereti nagyon ha a nyakát (bárhol), fülét csókolgatom. Attól teljesen felizgul:) Közbe simogatom mindenhol, gatyán keresztül is. Nem kell levenni, ha nem akarod:)
24/L
nem az hogy nem akarom,hanem ezzel a dologgal megvárnám amíg ő lép...
szerintetek? :)

És a pasik azt is nagyon szeretik,ha a combjuk belső felét simogatjuk.Nekem mindig bevált.
23/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!