Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel "bolondíthatnám" meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel "bolondíthatnám" meg mégjobban? L/16 (részletek vannak)

Figyelt kérdés

Én 16 vagyok,barátom 17. 10 hónapja vagyunk együtt.

Nagyon szeretjük egymást. Megbeszéltük,hogy a szexel még várunk,de addig azért pettingelünk meg ilyenek.

Eddig még csak a póló került le rólunk... Talán mert keveset lehetünk kettesben azért. Éppen ezért kérnék ötleteket,hoyg hogyan tehetném még köülönlegesebbé azt a kevés időt,amit csak kettesben töltünk el...?

Még mind a ketten szüzek vagyunk.

Mivel izgathatnám fel mégjobban,ha pl. csókolózunk az ágyon,és csókolgatjuk egymás felsőtestét...

Van valami ötletetek,hogy hol érintsem meg vagy hogy hogyan... mikor.... (A gatyáját még rajta hagynám...) :)

Előre is köszönöm a válaszokat. :)

2009. júl. 4. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem amíg csókolgatod, addig nyugodtan fogdoshatod gatyán keresztül ott lent. Akár meg is megrkolhatod.:)

Felül pedig csak a csókolgatűst, nyalakodást, és esetleg a tejszínhabot tudom ajánlani.:D

2009. júl. 4. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:

A gatyáját még rajta hagynám:) ez aranyos volt:)

Én párom azt szereti nagyon ha a nyakát (bárhol), fülét csókolgatom. Attól teljesen felizgul:) Közbe simogatom mindenhol, gatyán keresztül is. Nem kell levenni, ha nem akarod:)

24/L

2009. júl. 4. 19:11
 3/7 A kérdező kommentje:

nem az hogy nem akarom,hanem ezzel a dologgal megvárnám amíg ő lép...

szerintetek? :)

2009. júl. 4. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:

És a pasik azt is nagyon szeretik,ha a combjuk belső felét simogatjuk.Nekem mindig bevált.

23/L

2009. júl. 4. 19:14
 5/7 anonim ***** válasza:
szia! szerintem az előző hozzászóló ki is merítette h mit lehet úgy csinálni hogy a nadrág marad( de szerintem a tejszínhab helyett nesquik csokiszirup)=). Viszont ha lekerül...sokkal izgibb dolgok jöhetnek.. szerintem 10 hónap után léphettek egyel előrébb... mi 7hónapja járunk korosztály ugyan ez azzal a különbséggel hogy én vagyok a szűz ő már nem. És mégis én vagyok a hevesebb...vagyis ebben az esetben gondolom minden rajtam múlik meddig megyünk el. és egy vad egymást levetkőztetés, vagy egy sztriptíz... már megadja az izgalmat... a boxer maradhat... de legalább egy lépéssel előrébb vagytok ha lekerülne akkor h ne legyen nagyon feszült..terítsetek magatokra takarót:)
2009. júl. 4. 19:16
 6/7 anonim ***** válasza:
előző L/17
2009. júl. 4. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:
2. hozzászóló vagyok. Esetleg levetközhetsz előtte, nem kell zene meg ilyenek (én legalábbis nem szeretem az ilyet), csak szimplán levetkőzöl, neki háttal, egy bugyira, aztán megfordulsz. Én párom mindig beleremeg ebbe, azt mondja ezt sosem fogja megszokni:) Utána direkt így teszek veszek előtte:) Hatásos mindig...:)
2009. júl. 4. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!