Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitt csináljak, hogy mindig jo legyen neki is a sex?
Figyelt kérdés
Én álltalában hamar elélvezek és igy a csajomnak nem a legjobb a,mert ö nem megy el olyan hamar, Szóval valmi technika ami bevált ha van köztettek hasonló mint én!2009. júl. 4. 18:53
1/5 anonim 

válasza:

Igen van.
1: Elégítsd ki először te őt kézzel vagy orálisan. Ha már elélvezett párszor, csak utána kezd el tolni.
2: Miután elélveztél tarts egy kis pihenőt és csináljátok még egyszer
3: Miközben tolod neki ingereld a csiklóját és ne hagyd abba akkor sem ha elélveztél
2/5 anonim 

válasza:

Mi mindig azt csináljuk, hogy párom próbálja addig húzni a dolgot, amíg csak bírja, néha megáll, és csak pihen rajtam:) De ő mindig elélvez, én ált nem tudok. Kicsit pihen utána, erőt gyűjt, és orálisan kielégít. Nekem jó így.
24/L
3/5 anonim 

válasza:

Ha elélveztél, akkor folytasd a barátnőd kényeztetését addig amíg a gyönyört el nem éri. Ha közben újra akcióképes leszel, akkor azzal a mennyekbe repíted:)
4/5 anonim 

válasza:

Én magamnak szoktam ingerelni a csiklóm, de ha te megtanulod szex közben a barátnődnek csinálni ezt, úgy is lehet jó lesz neki. :) De egy csajnak bele kell tanulnia a dolgokba, idő és persze a megfelelő partner is kell hozzá.
5/5 anonim válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!