Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom rajta kapott, hogy masztiztam és azóta tök kellemetlenül érzem magam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 18:23
1/12 anonim válasza:
mondjad neki, hogy leközelebb segíthetne :P
nincs ebben semmi furcsa :D
2/12 anonim válasza:
Ha gondolod, beszéljétek meg, de hogy őszinte legyek, nekem nagyon tetszene a helyzet és izgatónak tartanám. Akár még előnyt is kovácsolhatsz belőle, egy férfit meg lehet őríteni ezzel.
3/12 anonim válasza:
sajnállak, és megértelek. majd elmúlik az érzés. engem is rajtakapott a férjem, kigúnyolt, azóta óvatosabb vagyok
4/12 A kérdező kommentje:
tényleg?? én azt hittem, hogy most tök hülyének néz...
köszönöm, hogy válaszoltatok, valamennyire most megnyugodtam...:)
2009. júl. 4. 18:30
5/12 A kérdező kommentje:
kigúnyolt?:(
szegény. az én barátom szerencsére ezt nem csinálta.
2009. júl. 4. 18:30
6/12 anonim válasza:
egyik válaszolónak: kigúnyolt? na adtam volna neki a helyedben:) mintha ő sosem csinált volna ilyet...:) egyébként mi gúnyolnivaló van ezen? máskor vágj vissza valamivel... nem volt hajlandó kielégíteni, így majd te magad megteszed:D
7/12 anonim válasza:
A válaszadónak és a kérdezőnek is üzenem:
Egyáltalán nem szabad szégyelni magad!
Egy igazi férfi nemhogy nem gúnyolja ki a nőt ebben a szituációban, de élvezettel nézi végig a produkciót, esetleg be is száll és ebből egy fergeteges szeretkezést lehet összehozni!
Bárcsak lenne olyan nő az életemben, aki ezt megtenné.
Semmi szégyelnivaló nincs ebben!
8/12 anonim válasza:
Ne csinálj semmit. Ha esetleg ő szóba hozza, akkor elmondhatod, hogy igen szoktad csinálni. Hidd el, hogy ez egy férfi számára inkább izgató. Az én barátom biztos, hogy beszállt volna. Ne érezd magad ezért kellemetlenül. Az én barátommal mondjuk beszélgettünk is erről még első petting előtt is, hogy ki hányszor, hogyan szokott maszturbálni. Nem kell ezt szégyellni.
9/12 anonim válasza:
az én páromat ez nagyon izgatja. Néha ő szokott kérni rá, hogy csináljam magamnak:-) ez a normális szerintem. Ne szégyeld magad semmiképp. Aki meg kigúnyolta a párját, az jó nagy marha!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!