Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 4 hónapja szültem császárosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 hónapja szültem császárosan és azóta rémálom a szex. Meddig marad ez még így?

Figyelt kérdés
Szegény férjemet sajnálom már nagyon, még csak 2.szer szexeltünk azóta de olyan érzés volt kb. mint akit megerőszakoltak.
2009. júl. 4. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Pontosan mi a rossz benne?

Én 8 hónapja szültem császárral és nekem is vannak gondjaim az elején, de menet közben elmúlik. De eleinte olyan mintha tűvel szúrkálnának odabent, mint amikor szétreped egy seb, rendesen olyan érzésem van.

2009. júl. 4. 17:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem nedvesedek be és a síkosító sem használ. Olyan mintha nem akarnám hogy belém dugja, de nem én nem akarom hanem tudat alatt nem megy.
2009. júl. 4. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

Nekem is felmerült ez a problémám a szülés után... már eltelt 8 hét, és akkor próba... MAJDNEM LEUGROTTAM RÓLA! Nagyon fájt, égetett, tű-feeling... minden volt... mondtam, hogy ne szenvedjünk, jöjjön popsiba. Elmondanám, hogy nem voltam egy popsi szex rajongó, mindig féltem, hogy kipottyan egy csokimikulás... És akkor valahogyan teljesen ellazultam, és minden klappolt, én kicsit simogattam magam, meg amennyire hozzáfértem a micsodájához, azt is, és egyszerre mentünk el... utána még pár hétig "műveltük" így, meg hogy csak a számba jöhetett, neki is jó volt, és nekem is... Ma már visszaszoktunk a "rendes" módra, de néha ezek után én kérem, hogy jöjjön inkább popsiba, oda el is pukkanhat... Remélem segít ez is leküzdeni egy kis félelmet.

34/N

2009. júl. 4. 17:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát a popószexnek nem nagyon vagyok híve, habár még nem próbáltam. Az igazság az hogy viszolygok tőle. Hogy lehetne a normális módon legalább egy kicsit jó?
2009. júl. 4. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Én simán szültem.A szülések után rettenetes volt a szex. Amilyen buta voltam, rá sem jöttem h. nem nedvesedem.Legalább 1 évtizedig szex nélkül éltem. Sokat szenvedtem és a H. orvosok sem tudtak segíteni. Mégis azt tanácsolnám, ne hagyd annyiba, addig járj az orvosokhoz, nőgyógyász, pszichiáter, ameddig jó nem lesz. Nekem "ráment" a házasságom:(
2009. júl. 4. 18:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!