Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nincs hüvelyi orgazmusom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs hüvelyi orgazmusom?

Figyelt kérdés
A barátommal már sokféle pózban szeretkeztünk, de csak a "lovagló" pózban mentem el. Miután vége lett a kapcsolatnak és lett új barátom, vele már a misszionáris pózban is elmentem, de úgy, hogy jól hozzám simult. Ha magamnak csinálom, akkor is csak úgy megyek el, ha "dörcsölöm". Ez azt jelenti, hogy eddig nem volt hüvelyi orgazmusom? Lehet még?
2009. júl. 4. 14:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet még.
2009. júl. 4. 14:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Az jó.. :D :) És az mitől lehet, hogy orálisan nem elégülök ki?
2009. júl. 4. 14:28
 3/11 anonim válasza:
Végzel önkielégítést?Mert én is így tanultam meg elélvezni,de nekem külön meg kellett tanulni egy pasival is kielégülni.
2009. júl. 4. 14:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, szoktam magamnak csinálni. De azt is elég furcsán. A párnámra teszek törölközőt és azon mozgok fel s le, közben az ujjazom magam. Lehet furcsa ez a módszer és valaki nagyot néz..., de eddig csak így tudtam elmenni. Lehet, hogy türelmesebbnek kéne lennem és még próbálni simán hanyatt fekve? :)
2009. júl. 4. 15:01
 5/11 anonim válasza:
Amikor elkezdtem magamnak csinálni,én is csak így tudtam elmenni.akkor is csak csikló orgazmusom volt.Aztán elkezdtem hanyatt fekve csinálni,elég sok időbe telt így is kielégülnöm,de sikerült.Szerintem próbálgasd...nem veszítesz vele semmit!És csak ujjazod magad?Segédeszkösz?
2009. júl. 5. 12:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Aham, értem! :) Hát nem vagyok az ilyen vibrátorok híve, de már kipróbáltam egy parfümömmel, amire óvszert húztam.. de hát hanyatt fekve még nem sikerült elmennem. Majd türelmes leszek.. :) Te használsz valamit?
2009. júl. 5. 12:10
 7/11 anonim válasza:
zseblámpát szoktam használni:D Nekem is bele kellett jönni;) sok gyakorlás kell csak.
2009. júl. 6. 14:17
 8/11 anonim válasza:
Visszatérve ahhoz,hogy nem elégülsz ki orálisan... igaz pasival még nem volt ilyen élményem.Csajjal már igen,és el tudtam élvezni,hogy közben ujjazott,de az sem szükséges.Élvezed,ha a csiklódat dörzsöli?
2009. júl. 6. 14:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Azt nem élvezem, ha pont a csiklómat ingerli, mert nagyon hamar az élvezetből átmegy kellemetlen érzésbe.. de amúgy, ha nyalnak azt imádom.. csak azt nem, ha sokáig ingerlik a csiklómat... remélem el fogok egyszer élvezni orálisan is.. :( :)
2009. júl. 6. 18:19
 10/11 anonim válasza:
Hát igen,azt én se élvezem mindig,ha erősen ingerlik a csiklómat,max akkor ,ha már majdnem elélvezek,én jobban élvezem ,ha a hüvelyemnél izgatnak,az valami leírhatatlan érzés:D Szerintem sikerülni fog,próbáljátok úgy,hogy nem a csiklódat nyalja,hanem kicsit lejjebb.
2009. júl. 7. 15:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!