Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez mennyire zavar titeket? Egy volt barátom szerint túl vad és kissé erőszakos vagyok az ágyban, szóval hol a határ, ami már nektek nem jön be?
Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 10:15
1/8 anonim 

válasza:

Szia
Szerintem ez aprtner kérdése hogy mia túl vad nekem lp bejön ha egy lány nem nyámnyilag hanem szereti a kcisit vadabb dolgokat...
2/8 anonim 

válasza:

Ez teljesen pasi, sőt hangulat függő is. Én kifejezetten szeretem a vad csajszikat.
3/8 anonim 

válasza:

24 vagyok és volt már hogy sebesülést szereztem egy"harc" során:)
de engem sosem zavart ha egy csaj kicsit temperamentumosabb ilyenkor általában énis vadabbra veszem a figurát erősebb szorítás kis hajtépés ez mind belefér de természetesen figyelni kell hogy mi az ami még élvezetet okoz és mi az ami már fáj..nekem bejönnél:)
4/8 anonim 

válasza:

Viccelsz?
Mindig is ilyen nőre vágytam. Nemhogy bejön, de k. jó! Irigylem a pasidat.
Határ nincs.
5/8 A kérdező kommentje:
:) köszi a válaszokat,akkor nem fogok megváltozni :)
2009. júl. 4. 13:39
6/8 anonim 

válasza:

Rühellem ha a nő csak fekszik mint egy fadarab és várja, hogy 'elvégezzem a dolgom'. Riszpekt, ha nincs senki írhatsz:P
8/8 anonim 

válasza:

Nálunk én vagyok a vadabb, a párom meg a szelídebb. Néha ő is kezd vadulni, de én tovább is mennék... ő meg nem
Majd csak bevadul valamikor ő is
23/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!