Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Majd kialakul a reakcióm a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majd kialakul a reakcióm a dolgokra?

Figyelt kérdés

Most fogok a barátommal előszőr szeretkezni(nagyon várom).

És tuti hogy ő fog kezdeményezni,mert elég intim dolgok fognak történi amire a srácok begerjednek XD (masszázs,csók,simi,fürdés....).

És hogyan reagáljak mikor kezdeményez? vagy csak szimplán tegyem azt amit az "ősztönök" diktálnak?

sztem az lenne a legjobb.Szerintetek?

Köszönöm.

17/L

2009. júl. 4. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze!Mindent csinálj úgy,és olyan ütemben,ahogy annak magától menni kell.Ezt nem lehet úgy csinálni mint egy gép.Akkor nem is az együttlétre fogsz figyelni,hanem hogy mindent jól csinálsz.A végén pedig olyan lesz az egész,mint egy befejezett feladat.Csak természetesen!
2009. júl. 4. 10:01
 2/5 A kérdező kommentje:

Kicsit szégyenlős is vagyok.Mivel sajnos az allergiám miatt a testemen pár kiűtés kijött,és nem hiszem hogy elmúlik addigra.

De azt mondta őt nem zavarja,de azért félek kicsit.

2009. júl. 4. 10:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Hallgass az ösztöneidre, azok majd vezérelnek. Nem hinném hogy 1-2 kiütés zavaná.
2009. júl. 4. 10:38
 4/5 anonim ***** válasza:

1.vagyok:

Szerintem sem fogja zavarni.Ha igen,azt mondta volna szerintem.

2009. júl. 4. 10:41
 5/5 anonim ***** válasza:
hát ha ő kezdeményez akk hagyd h ő indítsa el a dolgokat lazulj el és akkor már megy minden magától:P
2009. júl. 15. 22:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!