Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan/Mivel érhetek el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan/Mivel érhetek el hüvelyorgazmust szeretkezés közben a párommal? Melyik póz a legideálisabb ehez? (Elsősorban lányok/nők válaszait várom) Nektek, hogy sikerül elérni a "csúcsot"? HELP!

Figyelt kérdés
Már rég óta próbálkozunk, hogy végre hüvelyi orgazmusom legyen, de egyszerűen nem megy... nagyon szeretjük egymást, mégsem sikerül... :s Ez leginkább a páromat nyomasztja, amiért nem sikerül neki eljuttatnia a "csúcsra". Légyszi adjatok tanácsot, már rengeteg kérdés-válasz-t elolvastam itt, de megfelelő választ nem kaptam sajnos. S.O.S.
2009. júl. 4. 02:26
 1/5 anonim ***** válasza:
nos, én a legjobban azt a pózt szeretem, meg itt a legintenzívebb az orgazmusom, amikor én a hátamon fekszem, és megemelem a medencém, a térdem bevan hajlítva és a talpam az ágyon, barátom előttem térdel, és úgy csináljuk. nekem ezvált be leginkább.
2009. júl. 4. 02:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért nem sikerül, mert lehet túlságosan görcsösen akarjátok. Egyébként van akinek hüvelyi orgazmusa soha nincs, de más módon kielégül. Az előjátékra helyezzetek nagyobb hangsúlyt, ne akarjátok görcsösen, lazuljatok el, esetleg egy pohár finom ital, kellemes halk zene is segíthet. De sokszor a váratlan közeledés hozhat eredményt. Fontos, hogy kellően nedves legyél, vagyis felizgulj az előjáték alatt. Ismerd meg saját testedet, hogy mi az ami a legjobb Neked és erre vezesd rá a barátodat is. Ne az orgazmus mindenáron elérése legyen a cél, hanem egyszerűen érezzétek magatokat jól együtt. Nekünk a hátsó póz jön be a legjobban, ebben a pózban tud a párod a legmélyebbre behatolni és a nagyobb intenzitást kifejteni.
2009. júl. 4. 07:44
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem is inkább úgy megy,hogy én vagyok alúl,a partnerem meg a lábaim közt térdel és közben a csiklómat izgatja,vagy ha fölrakom a lábaimmat a vállára,viszont én magamnak is eltudom érni a hüvelyorgazmust,ugyhogy próbálgasd magadnak is vibrivel vagy az ujjaiddal
2009. júl. 4. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Próbáld a barátod farkát.
2009. júl. 4. 22:31
 5/5 anonim válasza:
Nekünk úgy sikerül, hogy egy érzéki előjáték után én a hátamra fekszem, a párom nyakába teszem a lábát és óvatosan hatol be, közben suttogunk egymásnak. De a legfontosabb, hogy engedjétek el magatokat, élvezzétek mindketten (:
2010. jan. 19. 16:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!