Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal mindig is csodás volt az együttlét, de,
jött ez és most nemtudom mit csináljak!?
Figyelt kérdés
Szóval ott kezdődött, hogy először szimplán csak nem akart szerelmeskedni, aztán egyszer, egyik éjjel (sajnos sokat dolgozik, és mikor hazajön ideges, és fáradt)odsabújtam hozzá, erre jött a szövegével hogy elege van , mindig csak szex szex szex, és hogy borzasztó velem az ágyba egy ideje.
Borzasztóa meglepődtem, csal lemerevedve ültem az ágyon.
Erre elkezdett törni zúzni.
Hozzámvágott egy vázát(ami az ágyra esett, és nem tört el)
Erre még idegesebb lett, odajött hozzám, és elkezdett sírni.
Én meg csak néztem. pedig semmi oka nemvolt rá.
ÉN CSAK SZEKSZELNI AKARTAM EGY JÓT. A MAI FÉRFIAKNAK MÁR SEMMI SEM JÓ ?!
2009. júl. 4. 00:08
1/10 anonim válasza:
már bocsi,de szerintem nem ez rá a megoldás,hogy azt a kérdést teszed fel,hogy a mai pasiknak semmi sem jó. ha egyszer szeretitek egymást könyörgöm,akkor kérdezd meg tőle,hogy mondja el mi nem klaffol neki, és egyszerűen csak beszéljétek meg...
2009. júl. 4. 00:12
2/10 anonim válasza:
Hát ez durva,nem értem ezt a csávót,nem hogy örülne neki,hogy odabújtak,ráadásul hozzád vág egy vázát milyen ember ez,nem akarlak elkeseríteni de eléggé egy idióta szegény
2009. júl. 4. 00:13
3/10 anonim válasza:
A barátodnak valami komoly problémája van! Ne azon keseregj, hogy nem feküdt le veled, mert ebből kitűnik, hogy valami nagy baja van. Ha csak egy kicsit is szereted, vele foglalkozol, megpróbálsz beszélni vele, de nem a szexről, hanem arról, hogy mi baja. Ezen a szinten ez már nem csak egyszerű idegesség. Pszichológus, elmeorvos, satöbbi. Lehet, hogy beteg, vagy gondok vannak a férfiasságával, ettől is ki lehet akadva. Légy megértő és próbálj segíteni rajta. Ha ez tényleg olyan komoly kapcsolat (két felnőtt, összeköltözve) akkor nem csak azt nézed, hogy neked mi a jó.
2009. júl. 4. 00:14
4/10 anonim válasza:
én biztos kisétáltam volna az ajtón, és kalap-kabát!!! otthagytam volna. Méghogy hozzámvágjon 1 vázát! És ha eltalál? El sem tudom képzelni, hogy velem ilyen előforduljon!
22/l.
2009. júl. 4. 00:18
5/10 anonim válasza:
Lehet hogy nincs akora sex igénye mint neked és eddig mindig sexelt mert nemakkart neked csalodást okozni és most telt be a pohár nála.Föleg még dolgozik igy érthető is .Én mikor dolgozom 8 órát napi szintet mikor haza érek jó ha lezuhanyzom eszem és befekszem a tévé elé vagy netezni de a sexhez semmi kedvem pedig nemvagyok hulla fáradt mert eltudnék menni sőrőzni vagy strandra de a sexhez akor nincs kedvem.Bár az hogy vázát vág hzzád mert tör zuz az kissé sok de egyáltalán nem kell orvoshoz fordulnia.Ha én fáradt vagyok hamar felidegesedem tegnap is a telefon töltöje a széken volt leültem és megnyomta a popom és tiszta ideg lettem darabokra törtem meg elhajitottam egy bör fotelt.Havi 1 telefont török ripityára.De ha kipihent kiegyensulyozot vagyok akkor alig lehet felidegesiteni.Pihenés segiteni fog.
2009. júl. 4. 00:20
6/10 anonim válasza:
Ezt szerintem csak ti tudjátok megbeszélni egymással.Lehet hogy nagyon stresszes a munkája vagy aznap összejöt neki minden.Velem is volt már olyan hogy nagyon fáradt voltam és le akart velem feküdni egy barátom aki már régóta tetszett, szivesen belemtem volna de annyira nem volt kedvem hozzá hogy mondtam inkább majd máskor
krisztah
2009. júl. 4. 00:22
7/10 anonim válasza:
sztem a barátodnak vmi nagy problémája van. és ez független a szextől. az ember csakúgy nemborul ki ennyire, h vázákat dobál, aztán meg sír. főleg férfi létére. vmi komoly baja van neki, és nemaz h te szexelni akartál vele. itt lenne az ideje ezt megbeszélni. mert ez nemilyen egyszerű, és valszeg nemis azvolt a kitörésének az oka, h te szexelni akartál vele. vmi más húzódik a háttérben, csak nemmondja el. beszélj vele.
2009. júl. 4. 00:32
8/10 anonim válasza:
nézesd meg orvossal az fix.. de előtte próbálj meg beszélni vele...
2009. júl. 4. 00:35
9/10 anonim válasza:
ja szerintem sem a szexben lehet itt a probléma. biztos van valami más oka a kiborulásának ami független a szextől, ezek alapján. jó, én tényleg gyűlölöm az agresszív pasasokat meg bunkó se.ggfejeket ki nem állhatom, de a te barátodnak biztos valami komoly problémája van valamivel az életében úgyhogy szerintem próbálj segíteni neki valahogy. először is kideríteni hogy mi volt a valódi oka a kiborulásának. de tényleg, kire számíthatna ha nem mondjuk a barátnőjére amikor valami komoly baja van? biztos nem lesz könnyű, de akkor is.
2009. júl. 4. 00:43
10/10 anonim válasza:
Szerintem megcsalt és rohadt nagy lelkiismeret furdalása lett. Haragszik önmagára, és rajtad élte ki. Én ezt tudom leginkább elképzelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!