Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy hüvelyorgazmu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy hüvelyorgazmust tudjak okozni a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
csiklóorgazmusa mindíg van amikor előmelegítjük a dolgokat egy kis orállal,de a hüvelyorgazmust sosem tudom nála elérni,kicsit kétségbe vagyok esve:S...kérlek adjatok tanácsot..főleg nők!.. nektek mi az ami a csúcsrajutásotokban segítségetekre van?
2009. júl. 4. 00:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés nap mint nap fel van téve.Keress utána,szerintem sokkal hasznosabb válaszokat kapsz,mert már sokszor írt sokféle ember erre :)

Sok sikert!

2009. júl. 4. 00:08
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem 6 év kellett a párommal, mire orgazmusom lett. Már megvolt mind2 gyerek, és még mindig szorongtam. Nem biztos, hogy a te hibád, ha ő lelkileg nincs a toppon, akkor csinálhatsz te akár mit!
2009. júl. 4. 00:20
 3/4 anonim válasza:
A nők 40%ának van csak hüvelyorgazmusa. A többieknincs. Lehet h a barátnődnek sincs. Az enyémnek sincs.
2009. júl. 4. 09:46
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem meg ha magamnak is csinálom van hüvelyorgazmusom,viszont nincs csiklóorgzmusom,sajnos mindenki más,van akinél ilyen egyszerűen megy,van akinek nem vagy csak nagyon nehezen...kikell tapasztalni,új pózok amiket még nem próbáltatok,sok-sok izgatás és türelem,és talán majd egyszer összejön
2009. júl. 4. 14:07

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!