Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A maszturbálás okozhat pattaná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A maszturbálás okozhat pattanásokat?

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 23:31
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

nincs olyan hogy ronda lány (=

ja és csatlakoznék hogy nem^-^ sőt pont az hogy jót tesz...egy kis mozgás:D

2009. júl. 5. 00:40
 22/29 anonim válasza:
100%
Dehogyis, az önkielégítésnek semmi köze a pattanásokhoz!
2009. aug. 2. 19:03
 23/29 anonim válasza:
100%
ööö... Sztem ez egyénfüggő...
2009. aug. 31. 14:16
 24/29 anonim ***** válasza:
Ha sokat csinálod, akkor okozhat. A sok az a naponta többszöri. Érdemes naponta, vagy kétnaponta egyszer. És érdemes valami rendszert is vinni bele, hogy mondjuk este hattól nyolcig valamikor. A túl sok maszturbáció kissé összezavarja a hormonokat. Mikor én összevissza csinálom, mindig kipattogok.
2009. okt. 31. 15:06
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
ha a kijövő testnedveket az arcodra kened, akkor nem pattogsz ki.
2009. nov. 18. 21:54
 26/29 anonim ***** válasza:
Hát nem hinném hogy ennek bármi köze is lenne ehhez... Különben is a maszti egészséges nem pedig káros, ne legyetek hülyék:') Különben meg probáld ki hogy nem csinálod legyél boldogtalan és higgy magadba:D
2009. dec. 10. 23:40
 27/29 anonim válasza:

HY! Ez szerintem egyéntől függ! 21 éves vok. Ha én se csinálom több napig, akkor napról napról jobban tisztul az arcom! Sok mindent ki próbáltam az arcomra, de nem használt semmi.Most garniert használok, de ez se csodaszer, csak tisztán tartsa az arcomat és kész! És ettől független, hogy kenem vagy nem! Ha csinálom ki pattogok, ha nem csinálom akkor napról napra tisztul ameddig birom! Nem vok igénytelen, szóval minden nap fürdök, nyáron napi 2-3 alkalommal is, arcot is mosok mindíg, napi 1 alkalommal a garnierrel. Szóval ennek az izadásos dolognak is semmi köze szerintem az egészhez!

Szerintem ez egyén függő, most bele vágok egy 3 hétbe ha ki birom addig, és majd meg osztom a tapasztalatokat veletek. kb. 1 hét volt a legtöbb de akkor tényleg tisztult az arcom, és másnap megint az ismerős pattanások........

2010. febr. 10. 09:49
 28/29 anonim válasza:
Egyén függő szerintem! Okozhat hormon zavart!
2010. febr. 10. 09:54
 29/29 anonim válasza:
nekem kijöttek tőle a pattik..
2010. nov. 3. 13:03
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!