Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A maszturbálás okozhat pattanásokat?
nincs olyan hogy ronda lány (=
ja és csatlakoznék hogy nem^-^ sőt pont az hogy jót tesz...egy kis mozgás:D

HY! Ez szerintem egyéntől függ! 21 éves vok. Ha én se csinálom több napig, akkor napról napról jobban tisztul az arcom! Sok mindent ki próbáltam az arcomra, de nem használt semmi.Most garniert használok, de ez se csodaszer, csak tisztán tartsa az arcomat és kész! És ettől független, hogy kenem vagy nem! Ha csinálom ki pattogok, ha nem csinálom akkor napról napra tisztul ameddig birom! Nem vok igénytelen, szóval minden nap fürdök, nyáron napi 2-3 alkalommal is, arcot is mosok mindíg, napi 1 alkalommal a garnierrel. Szóval ennek az izadásos dolognak is semmi köze szerintem az egészhez!
Szerintem ez egyén függő, most bele vágok egy 3 hétbe ha ki birom addig, és majd meg osztom a tapasztalatokat veletek. kb. 1 hét volt a legtöbb de akkor tényleg tisztult az arcom, és másnap megint az ismerős pattanások........
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!