Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez természetes? Tanulni kell?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez természetes? Tanulni kell? Bele fogok jönni?

Figyelt kérdés
1 hónapja vesztettem el a szüzességem,azóta eddig csak 1szer vtunk együtt a barátommal.Azt szeretném megtudni,h az természetes,h a második ugyanolyan kellemetlen volt, mint az 1.?Vagy még talán kellemetlenebb is kicsit.(sztem elég szűk vagyok még mindig)Annyira boldog lennék,ha csak egy kicsit élvezném.Tudom,h még nagyon az elején vagyok,csak kicsit aggódok,mert nekem az sem nyújt olyan izgató érzést,ha megujjaz.Eddig csak csikló orgazmussal tudtam elmenni.Belejövök idővel?
2009. júl. 3. 23:21
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Millión kérdezték már ezt, szinte minden áldott nap!
2009. júl. 3. 23:22
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
van olyan bnöm, akinek hónapokon keresztül még fájt, sőt én is ilyen voltam.. bele fox jönni ne aggódj.. csak engedd el magad , és élvezd..és akkor könnyebb lesz..:)
2009. júl. 3. 23:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!:)
2009. júl. 3. 23:27
 4/5 anonim ***** válasza:
93%

van aki hamarabb tágul,van aki kevésbé... lehet azért se élvezed,mert nem tudsz arra koncentrálni ami a lényeg.. (ellazulás,behunyni a szemed és élvezni)

ne koncentrálj görcsösen arra,hogy úristen már megint fájni fog?... mert akkor nagy valószínűséggel sokáig lesz még ilyen fajta problémád. egyszerűen engedd el magad:) és élvezd ;)_belefogsz jönni :)

2009. júl. 3. 23:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen,igazad van:)Egyébként próbálok minél jobban ellazulni,és a fájdalomtól sem félek,mert tudom,h nem halok bele:PDe ebben a szembecsukós,lényegre koncentrálós dologban lehet vm:P:)Arra szoktam gondolni,h mit érzek közben,ami így télleg nem vm izgató:P Köszönöm!
2009. júl. 3. 23:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!