Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hármasban? 2 nő és egy pasi? Csak petting.

Szerintem nem a legjobb ötlet életedben elöször hármasban csinálni.Inkább szerezz valamennyi tapasztalatot és csak utána menj bele ilyen dolgokba.És szerintem nem igaz az hogy érzelmi kötődés kell a jó szexhez.az egyik barátnőm azt mondja hogy ő csak azzal tud lefeküdni akibe szerelmes.Én egyáltalán nem vagyok ilyen.Én ha látom valakin hogy bejövök neki és énis megkivánom akkor történjen bármi én benne vagyok.
krisztah
A hármas vagy többes szex, csak akkor működik, ha nincs érzelmi szál beleszőve. Tehát ha pl szerelmespár bevon egy harmadikat, akkor előbb-utóbb féltékenység fog kialakulni.
Vagy nem is voltak olyan szerelmesek egymásba.
Ha csak pettingelni fogtok (nehéz nem továbbmenni), nem lesz baj (persze ha mindenki egészséges), de az első közösülésedet ne többesben kezd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!