Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férfiak nagyon nagy százaléka beszél lealacsonyítóan, megalázóan a nőről, vagy a vele átélt szexuális élményről? Miért jó ez? Miért lesztek ettől menőbbek?
Figyelt kérdés
Szerintem iszonyatosan szánalmasak vagytok ilyenkor.
DE az még szánalmasabb, hogy vannak nők, akik szóba is állnak veletek.
2009. júl. 3. 22:58
1/3 anonim 

válasza:

Igen, igazad van! De az a legszánalmasabb amikor egy nő csinálja ugyanezt (mert ilyennel is találkoztam már!)
Ez nem nemfüggő! Hányadék emberek mindkét nemben vannak.
2/3 anonim 

válasza:

na látod, vannak nők akik pont ugyanazon a szinten vannak mint azok a fétfriak. semmi gond, mindenki a maga 'fajtájával' érzi jól magát, tahó a tahóval, normális a normálissal. a nők se jobbak mint a férfiak, és fordítva is igaz. te ne állj szóba olyanokkal (én sem teszem) és akkor nem zavar. ő bajuk ha f@szfejek.
3/3 anonim 

válasza:

Szakítás után szerintem ez mind2 nemre elég nagy arányban jellemző,bár fiúktól többször hallottam,h szidták a volt bnőt..de biztos vagyok benne,h lányoknál sem kell a szomszédba menni,h találj jópár ilyet.Sajnos ez van :(
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!