Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Xaba89 kérdése:
Ha a peniszeden ovszer van es szexkozben elovaladek megy bele es megtelik nem lyukadhat ki az ovszer?
Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 22:08
1/6 anonim 

válasza:

Az előváladéktól nem telik meg! Mivel az előváladék annyira kevés, hogy észre sem veszik. ÉS ha a kilövelt spermától és a dörzsölődéstől nem lyukad ki, akkor ettől miért?
2/6 anonim 

válasza:

ma már elég megbízhatóó óvszereket kaphatunk,de ezen a kérdésen kicsit mosolyogtam:)...
ilyet szerintem még Te sem hallottál,hogy valakinek abból lett volna problémája,hogy az előváladék mennyiségétől kiszakadt az óvszer:)
szóval nyugi,az előváladék mennyisége annyira kicsi,hogy a legkissebb esély sem áll fent arra,hogy a gumi megsérüljön :)
3/6 anonim 

válasza:

Inkább nézz utána jobban a dolgoknak mielött szexelni kezdenél.Csak akkor menj bele hamár mindennel tisztában vagy és nem teszel fel uilyen kérdéseket.
4/6 anonim 

válasza:

Egyet értek az utolsóval és az előtte lévőkkel is. Nagyon fiatal lehetsz még.. és még nem a szexen kellene, hogy járjon az eszed. Aztán meg a fiatal lányok sorra mennek abortuszra és majd együtt a fiúval csodálkoznak, hogy ugyan miért...
5/6 A kérdező kommentje:
fiatal??? 20 eves az fiatal? de ha veletek is megesett volna az hogy nem mentel el es teli volt minden trutyival az ovszered szerintem ti bennetek is feltevodott volna a kerdes.
2009. júl. 5. 12:56
6/6 anonim 

válasza:

Minden fiunál másképp van kinek több kinek csak egy kis csepp.Hallottam olyat is hogy felizgult állapotban a srácnak még a gatyáján is átütött ami ugyebár kellemetlen de szexnél előnyös ha nem óvszerrel csinálják.
Óvszert szerintem szerkezetileg nem károsítja ebből baj nem lehet véleményem szerint, az a mennyiség nem okoz akkora plusz megterhelést a guminak hogy attól tönkremenjen.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!