Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ugye nem vagyok orgazmus-képte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem vagyok orgazmus-képtelen?!

Figyelt kérdés

3 éve járok a barátommal de eddig még egyszer sem sikerült elmenni..!

Volt mikor a csiklómat izgatta, az kezdett már "jo lenni , remegett a lábam meg minden, de elmenni nem tudtam végül.

Mikor belémhatol, s a hüvelyemben levő bizonyos pontot érinti a pénisével, akkor is érzek valmit, bizsereg, meg minden, tök jo, egyre jobb lesz de egy idö után egyszercsak megszünik ez az érzés..!

Másnál nem fordult ez elő?

Ugye ez nem jelenti zt h soha nem fogok eljutni a csucsra?? :((

2009. júl. 3. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Probald egyedul eloszor a csiklodat...aztan kiserletezettek a baratoddal...en sokkal hamarabb elelvezek ha nem ugy dug mint egy allat hanem szepen lassan erzessel....persze neha avad sex is kell
2009. júl. 3. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Dehogy vagy az :D Sok nő van ezzel így..Majd egyszer rájöttek hogy jó neked és akkor már minden jó lesz :P

Bár én szerencsés vagyok ilyen szempontból :P

2009. júl. 3. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Masztizni szoktál? Ha nem, akkor ideje elkezdeni. Nem tudod pontosan, mire is vágysz, nincs kialakulva az orgazmus-készséged. Ezt a nőknek tanulni kell, nem megy olyan simán, mint a pasiknak. Tehát masztizz, és ha egyedül el tudsz jutni, akkor nincs semmi gondod.

Egyébként ha megvan az érzés, de nem jön a vége, annak lelki okai is lehetnek. Nem arra gondolok, hogy nem szereted a barátod, hanem szégyelled magad pl. hogy fogsz kinézni, mi fog jönni, mit fog szólni stb. Hogy orgazmusod legyen, az nagyrészt rajtad múlik, nem pedig a barátodon. Először rendet kell tenned magadban, utána valószínűbb menni fog az orgazmus is.

2009. júl. 3. 22:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Velem is fix ez van.Annyira idegesito.En magamnak csinaltam egyszer(csiklo)de akkor is 20perc kellett hogy elmenjek.Azota semmi.Szoval nem vagy egyedul.'Hatha majd 1x sikerulni fog.:)
2009. júl. 8. 11:57
 5/5 anonim válasza:

Lazának kell lenned (nem testileg) ez lehet könnyebb egyedül ezért tanácsolják.

És az biztos, hogy a barátodnak tudnia kell róla hátha máshogy menni fog.

2009. nov. 28. 10:31

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!